Затварят няколко тунела у нас за кратко, ето кога

Затварят  няколко тунела у нас за кратко, ето кога

Pixabay

A A+ A++ A

От 21.00 ч. днес до 06.00 ч. утре за почистване се ограничава движението в тръбата за София на тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“.

Пътуващите към София ще се пренасочват от пътен възел „Ботевград“ при 47-и км на автомагистралата по път I-1 София – Ботевград и при пътна връзка „Витинска река“ при 30-и км ще продължават пътуването си по АМ „Хемус“.

На 25 октомври от 15.00 ч. до 06.00 ч. на 26 октомври за почистване ще бъде ограничено преминаването в тръбата за София на тунел „Витиня“. Трафикът ще се пренасочва по път I-1 София – Ботевград от 35-и до 30-и км при пътен възел „Витинска река“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч. за измиване на тръбата за Бургас ще се ограничи движението в тунел „Траянови врата“ на „АМ Тракия“. Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата за София.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки дистанция. Да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

#тунели #АПИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници