Обрат! Мария Бакалова и Валери опровергаха, че са разделени със СНИМКА

Обрат! Мария Бакалова и Валери опровергаха, че са разделени със СНИМКА

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Заедно ли са все още Мария Бакалова и Валери Григоров или светската двойка вече е разделена? Този въпрос развълнува мнозина, след като в медиите се появи информация, която гласи, че актрисата и участникът в миналия сезон на "Игри на волята" са се разделили.

Според слуховете в основата на раздялата стояла олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева, която хич не харесвала евентуалната си снаха. Според слуховете холивудската актриса изживяла много тежко края на връзката им, тъй като тя наистина обичала Валери.

Мария и Валери обаче побързаха да опровергаят слуховете, появили се в медийното пространство. Двамата публикуваха снимка в Instagram, която е заснета в асансьор.

Фотото на влюбените гълъбчета е придружено със сърце. А описанието на снимката гласи: #новините от деня.

Наскоро Мария Бакалова и Валери Григоров дадоха първото си интервю като двойка. Те разказаха в телевизионен ефир любовната си история.

"Денят преди Нова година я сънувах. На другия ден така се случиха нещата, че излязохме на среща", сподели Валери.

"Валери много бързо го заобичах. Впечатли ме тази детска радост, която носи и безгрижието, което му е в сърцето. В същото време той има супер яко чувство за хумор и е много умен", сподели пък Бакалова за любимия си.

#Мария Бакалова #Валери Григоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници