Затъмнение на Кървава Луна в Телец: Какво ни чака?

Затъмнение на Кървава Луна в Телец: Какво ни чака?

Pixabay

A A+ A++ A

Лунното затъмнение е астрономическо явление, което се случва, когато Земята е между Слънцето и Луната и сянката ѝ пада върху Луната. В резултат на това Луната временно се премества в сянката на Земята, създавайки впечатление за затъмнение. Лунните затъмнения са сравнително често срещани и се виждат от много региони на Земята. Те са два вида: пълни и частични. По време на пълно лунно затъмнение Луната е изцяло в сянката на Земята и придобива червеникав или меден оттенък поради разсейването на слънчевата светлина в земната атмосфера.

Кога ще настъпи лунното затъмнение през октомври 2023?

През октомври 2023 има две затъмнения – слънчево и лунно. Те обикновено идват по двойки и периодът между тях се нарича коридор на затъмнението. Лунното затъмнение винаги се случва по време на Пълнолуние и през 2023 г. може да се наблюдава на 28 октомври в знака Телец. То ще бъде видимо във всички региони, където по това време ще бъде нощно време. Това включва Европа, Азия, Австралия, Африка, Северна Америка и Северна и Източна Южна Америка, както и Тихия, Атлантическия и Индийския океан, както и Арктика и Антарктика.

Духовно значение на лунното затъмнение

Лунното затъмнение действа като портал на силно трансформираща енергия. Може да донесе важни разкрития, да разкрие истината и да промени посоката, в която живеем. Иначе казано, някои врати ще се затворят, за да могат други да се отворят.

Лунните затъмнения се свързват и с кармични ситуации. Това е Луна, която помага да се освети кармичният път. Ако си позволите да усетите тази трансформираща енергия и не вървите срещу течението, със сигурност ще почувствате приятно по-лесно приемане на всякакви събития в живота си.

Как ще ни се отрази лунното затъмнение на 28 октомври 2023 г.?

Пълното лунно затъмнение носи със себе си драстични и неочаквани промени. Въпреки че тези промени може да изглеждат шокиращи, те могат да ускорят неизбежните процеси. Може да е трудно да приемете промяната в началото, но в крайна сметка затварянето на врата може да доведе до по-добри възможности, дори ако първоначално не изглежда така.

В по-дълбок смисъл Пълнолунието може да ни помогне да преодолеем блоковете и да управляваме по-добре нашите емоции и ситуации, които обикновено избираме да игнорираме. Това може да ни освободи да приемем по-леки емоции и чувства. Ако сте изправени пред трудна ситуация, обърнете внимание доколко тя зависи от вашата отговорност и какви емоционални реакции предизвиква.

Лунно затъмнение и финанси

На първо място това затъмнение на Кървава Луна в Телец може да засегне теми, свързани с парите и взаимоотношенията – двете може дори да са преплетени! Вашата финансова и емоционална стабилност обаче е застрашена от сериозни смущения. Както и да е, бъдете сигурни, затъмненията са космически ръце, които ви помагат да се доближите до съдбата си.

Лунно затъмнение и любов

През този период са възможни нежни жестове и продължителни прегръдки. Сексуалното напрежение може да бъде високо, но е важно да не бързате. Любовта не трябва да идва по график. Ако се чувствате несъответстващи, не се страхувайте да забавите темпото и да анализирате ситуацията, преди да предприемете големи стъпки. Забавянето на любовното пътуване ви позволява да идентифицирате несъвместимости и проблемно поведение и ви позволява да подхождате по-интелигентно към взаимоотношенията.

Енергията на Телец може да подчертае нестабилността в отношенията, така че разрешавайте конфликтите с помощта на логика и такт. Ако любовта ви наистина си струва, опитайте се да разрешите проблемите; ако не, може да се наложи да прекратите връзката.

Пълнолунието и особено лунното затъмнение могат да донесат неочаквана информация. Например, човек, когото сте смятали за специален, може да ви разочарова и да се окаже лъжец или манипулатор. И обратно - някой, когото сте смятали за ненадежден, може да се прояви в нова, по-добра светлина. Всичко това може да доведе до различия в ценностите и не е изключено да доведе до сериозни разговори или раздяла.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

#лунно затъмнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници