Сексбомба от третия сезон на "Игри на волята" влиза в "Ергенът"

Сексбомба от третия сезон на "Игри на волята" влиза в "Ергенът"

бТВ

A A+ A++ A

Сексбомбата от третия сезон на "Игри на волята" Паулина е една от звездните участнички в "Ергенът".

Блондито, което е родом от Полша, се бори за сърцето на милионера Алекс. Паулина е добре познато име в родните среди. Преди години участва в "Гласът на България". Изявата й в "Игри на волята" обаче предизвика истински фурор. Поли бе на крачка от победата, но в крайна сметка остана трета в 3-ия сезон на формата.

Сега мацката се впуска в ново приключение. Паулина е една от участниците в новия сезон на най-романтичното риалити. Мацето от известно време е само и затова решава да си пробва късмета.

Надарената блондинка, която се изява и като певица, имаше авантюра със засукан младеж, но в крайна сметка Поли, както я наричат всички, изостави гаджето.

Ергенът Алекс и мацката са лика-прилика - руси и синеоки. И според блондинката си пасват идеално. Именно поради тази причина сексбомбата от "Игри на волята" решава да се запише за формата. Поли е натурална, без корекции. И впечатлява с натурален бюст и сочно тяло.

Както е известно, всяка година има по-няколко девойки, които са популярни отпреди "Ергенът". През миналата година това бе Джия, която е фолкпевица. В първия сезон пък победителката Виктория Капитонова бе нашумяла покрай "Мастършеф".

Иначе за сърцето на ергена Алекс ще се борят куп силиконки, издават нашите източници, пише "България Днес".

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници