В дома на Румен Радев и Мудева вече са трима

В дома на Румен Радев и Мудева вече са трима

инстаграм

A A+ A++ A

Румен Радев и Теодора Мудева, единствената романтична двойка в "Игри на волята" тази година, които скоро се сгодиха, все още не са се установили в семейното си гнездо, видя Varna24.bg.

Теодора е от Бургас, а Румен от Сливен, двамата в момента живеят в столицата и плануват това да остане така за постоянно. Младата двойка е избрала бъдещото си жилище, но то все още не е готово, за да се настанят.

Въпреки това към момента те вече живеят в София, но на гости. Приютила ги е близката им приятелка Мария Оряшкова, която също е участник в този сезон на "Игри на волята".

"Направо сме й превзели апартамента на момичето. Куфарите са ни навсякъде. Ама хубавите неща изискват време. И търпение. Най-вече търпение от Оряшкова, защото сме обсебили нейния дом", пише в социалните мрежи Теодора относно съжителството със семейната приятелка Мария.

Дори да са "превзели" пространството в дома на Оряшкова, вярваме, че тримата, които бяха доста близки в предаването, съжителстват в хармония, а колкото до семейния дом на бъдещите младоженци, предполагаме, че тепърва предстои да го видим.

#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници