Моля, ви измъкнете ме от тук: Хамас разпространи ВИДЕО на отвлечено от Израел момиче

Моля, ви измъкнете ме от тук: Хамас разпространи ВИДЕО на отвлечено от Израел момиче

стоп кадър

A A+ A++ A

Хамас пусна записи, за които твърди, че са на 21-годишната Мая Шем, която е била отвлечена от терористичната група от музикалния фестивал Нова преди 10 дни.

Във видеото, публикувано в официалния канал на Хамас в Telegram, млада жена, говореща иврит, се обръща директно към камерата. Тя заявява, че похитителите й се грижат за нея и добавя: „Моля само да ме измъкнете оттук възможно най-скоро. Моля ви."

На кадрите се вижда как някой превързва ръката й, като се посочва, че преди това тя е претърпяла операция, продължила три часа.

Надпис под видеото казва, че е Мая е била отвлечена на 7 октомври, когато Хамас атакува Южен Израел.

Фестивалът Нова беше едно от първите места, които бяха атакувани от Хамас, когато терористичната група предприе изненадваща атака през границата преди 10 дни.

Стотици празнуващи младежи, които бяха на танцовия фестивал в пустинята, бяха убити от Хамас, а други бяха отвлечени и отведени обратно в Газа като заложници.

В края на миналата седмица Хамас показа кадри на терористи, държащи израелски деца. Според анализатори подобни видеа имат пропагандна цел, за да покажат, че терористите се грижат добре за своите заложници.

#Израел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници