Ревност от нарастващата й популярност! Нинова спряла Ваня Григорова от участие в "Панорама"?

Ревност от нарастващата й популярност! Нинова спряла Ваня Григорова от участие в "Панорама"?

vanyagrigorova.eu

A A+ A++ A

БСП отказа и не се възползва от възможността за безплатно участие в Панорама. Това заяви в ефир водещият Бойко Василев. В студиото на "Панорама" от ГЕРБ беше председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

Вместо срещу него да се изправи кандидатът за кмет на София от БСП Ваня Григорова, от Позитано 20 са отказали участието ѝ. Вместо нея в студиото се появи кандидата на Левицата от Пловдив, който дебатира с шефа на Столичния общински съвет.

Източници на "Гласове" от "Позитано" 20 твърдят, че лично Корнелия Нинова е забранила участието на Ваня Григорова в "Панорама". Според тях, лидерката на БСП изпитва непреодолима ревност от нарастващата популярност на Григорова и вероятността тя да се превърне в новия лидер на левицата в България.

От пресцентъра на левицата изпратиха до медиите следното становище:

"Във връзка с повдигнат въпрос за участието ни в предаването "Панорама" на БНТ, единствения отговор, който очакваме от г- н Кошлуков и г-н Василев е в какво качество Кирил Добрев звъни в телевизията и урежда участие на Ваня Григорова в Панорама. В пресцентъра на партията не е постъпвала конкретна покана за участие на кандидата ни за кмет на София Ваня Григорова. Нека отговорността за този случай не се прехвърля върху БСП".

#Ваня Григорова # Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници