Делян Пеевски: Правителството е стабилно, опозицията си прави пи ар трикове

Делян Пеевски: Правителството е стабилно, опозицията си прави пи ар трикове

стоп кадър

A A+ A++ A

Правителството твърдо ще има време да изпълни това споразумение, много други решения ще изпълнява през следващите години, за това бъдете сигурни, заяви пред медиите в парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски по повод намерението на „Възраждане“ да съберат подписи за внасяне на вот на недоверие към кабинета заради сектора „енергетика“.

Опозицията в момента е в кампания и си прави пи ар трикове, коментира представителят на ДПС. "Смятам, че правителството е изключително стабилно, евроатлантическо и не виждам какво може да го свали, няма предпоставки да го няма, то си върши работата. Ако изпълняват ангажиментите, които вчера подписахме заедно към хората, ние ще го подкрепяме, увери Пеевски, но в същото време припомни свои думи, казани по-рано днес, че ако не се изпълняват ангажиментите към хората, ДПС ще бъде с хората", добави той, предаде БТА.

Във връзка с коментарите на енергийния министър Пеевски заяви, че Радев ги е уверил, че не е казал точно това, което е излязло по медиите за седемте точки от споразумението, и е гарантирал, че ще изпълни на сто процента записаното в документа.

По-рано в кулоарите на парламента премиерът Николай Денков заяви, че в момента няма за какво да иска оставката на министъра на енергетиката.

#Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници