Филип Буков се оказа подъл приятел, открадна момичето на свой авер

Филип Буков се оказа подъл приятел, открадна момичето на свой авер
A A+ A++ A

Младият актьор Филип Буков е откраднал любимата си жена – пиарката Ива, от близък приятел. Сексимволът на българското кино, който пожъна нов професионален успех, измествайки колегата си Иво Аръков от шоуто на bTV „Животът по действителен случай“, продължава упорито да крие детайлите в любовен план, а причина за това е категоричното желание на дамата, да не попада под светлините на прожекторите.

Преди да срещне красавицата, звездата от „Откраднат живот“ и „Татковци“ разговаря с един от другарите си. Разпускайки по мъжки в столичен бар, те дискуритат апетитните мадами наоколо и бурния нощен живот. Малко след като Буков разбира, че неговият приятел се е провалил в поредната свалка, започва да се интересува – коя е жената, обект на вниманието му.

Секунда по-късно дръзва да я заговори. Тя го отряза с поглед, а на следващия ден той намира профилите й в социалните мрежи и изпраща няколко съобщения, в тайна от компанията си. Когато отношеният им се задълбочават, открито споделя, кое всъщност е момичето до него, издават запознати пред „Галерия“.

„Действах противоположно на нейните очаквания, третирах я като приятел дълго време. Тя е мълчалива трудно се комуникира с нея. Отряза ме на първия разговор и това породи интереса ми. Всички методи, които прилагах, бяха да не я натискам, да не действам“, разказва неотдавна чаровникът.

Първо научават неговите приятели, а по-късно и семейството му. Ива го запознава с роднините си и обратно – актьорът я среща с най-близките до сърцето си хора, включително и с няколко популярни лица от българския шоубизнес. Това обаче не се нрави на девойката, която трие всичките си акаунти в уебпространството, забранява му да споменава фамилията й на малкия екран, а също така – да пише за нея в Инстаграм и Фейсбук.

В началото той е леко шокиран, но по-късно се амбицира да изживее приказката си докрай. В разгара на лятото дори публикува фотос, на които двамата позират с преплетени ръце, а нежната Ива гордо показва красив пръстен, вероятно годежен. Предположение, което Филип нито потвърди, нито отрече. Малцина знаят, че сватбата е тема, която го блазни още от минали години. Най-дългата му връзка е осем лета. По това време е толкова влюбен, че не желае да погледне друга жена.

„Тя живееше по график, организираше напълно почивките ни“, описва я той. За съжаление, „обличайки се с блясък“ се отдалечава от избраницата си, тя предпочита почивката, а той адреналина от екстремните преживявания. Напуска я, а по-късно издава, че стъпката му е била правилен ход, отворила му куп врати.

#Филип Буков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници