Sportingwin app: Как да залагаме през телефона си?

Sportingwin app: Как да залагаме през телефона си?
A A+ A++ A

Много клиенти на онлайн букмейкъра Sportingwin, се интересуват от мобилно приложение, което да свалят на телефоните си, за да играят. Хазартният оператор обаче все още не е пуснал такава апликация, което обаче не значи, че потребителите не могат да играят през телефон или таблет. На разположение на играчите е мобилна версия на сайта, за която ще разкажем подробно в статията.

Как да играя в Sportingwin mobile?

Не е тайна, че липсата на действащ Sportingwin app, е заместена от мобилния сайт, който има всички нужни опции и функции, за да играете през телефон или таблет. Ако вашето устройство работи с операционни системи Android или iOS, можете да влезете в сайта през браузъра на телефона и да залагате. За целта се предлага адаптивен дизайн, който е много добре направен.

Мобилната версия на Sportingwin работи безупречно и на по-стари телефони и таблети. Вие не трябва да сваляте нищо на устройството, освен ако не искате да си изкарате икона на основния екран, за да имате бърз достъп до онлайн платформата. Иконата може да бъде създадена от настройките на браузъра ви, така че да си осигурите т.нар. web-app за моментален достъп.

В мобилния сайт имате пълен набор от функции, които включват регистрация, верификация, депозит, теглене и бонус секция. Потребителите могат да се възползват от удобството да залагат на всички спортове, с няколко движения на пръста. Работата с мобилната версия е приятна, тъй като интерфейсът не е сложен и е много лесно да намерите спортове, шампионати и турнири.

Разбира се, не изключваме възможността, в бъдеще да се появи мобилно приложение, което да си инсталирате на телефона или таблета. Спортингуин са добре позната марка в световен мащаб и няма да е чудно, ако пуснат своя апликация. На този етап обаче и мобилния сайт работи перфектно, така че ако желаете да го изпробвате, просто използвайте браузъра на устройството.

Какви функции предлага Sportingwin mobile?

В мобилната версия може да залагате на мачове, които все още не са стартирали, както и да правите залози на живо. Вие можете да използвате опцията за затваряне на залога, за да намалите загубите си или да излезете на печалба. В същото време само с няколко натискания ще правите депозити и ще теглите печалби от сметката си. Всичко става бързо, лесно и много удобно за вас.

На ваше разположение са стандартните спортни дисциплини и секциите за виртуални и електронни спортове. Вие може да достигнете и до всеки един бонус, който се предлага в сайта на оператора. Погледнато реално, няма никакви разлики от сайта, който работи за компютри и този за телефони и таблети. Всички опции са запазени и можете да достигнете до тях, без да имате затруднения.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


*Информация от партньор

#приложение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници