Пълнолуние в Овен утре: Силна енергия, помагаща в реализацията на плановете

Пълнолуние в Овен утре: Силна енергия, помагаща в реализацията на плановете

Pixabay

A A+ A++ A

На 29 септември ни очаква пълнолуние в знака на зодия Овен. Много от намеренията ни, които сме си поставили от месец март досега, могат да достигнат разцвет. Помислете си какво е било важно или за какво сте мислили през март и април тази година. В случай, че не се сещате за нещо конкретно, вибрациите на това пълнолуние са чудесни за креативност, създаване на нови и хубави неща.

Пълнолунието в Овен има силна енергия, която може да ни помогне да реализираме идеите си. Има предприемачески поток, който идва, когато енергията на Овен е силна, така че я употребете в своя полза. Но внимавайте, тъй като енергиите под пълнолуние в Овен също могат да бъдат огнени и своенравни, насърчавайки ни да бъдем смели и дръзки в подходите ни.

Можем да почувстваме повишаване на увереността и да сме готови да поемем по-големи рискове, за да постигнем резултата, който искаме. Ако се нуждаете от малко повече увереност, това е чудесно, но се пазете от това егото ви да ви води в грешна посока. Понякога огнената енергия е силна и е възможно да сме склонни към гняв, изблици, агресия и разочарование.

Не бива да изпускаме емоциите си, особено негативните. Само така ще успеем да намерим правилния път. Пълнолунието е прекрасно време да се раздвижим чрез спорт, танци, повече разходки.

Емоциите ни също могат да се засилят при това пълнолуние, тъй като то ни води по-близо до сезона на затъмненията. Затъмненията обикновено са силно трансформиращи и са склонни да внасят промени в живота ни. Те могат да бъдат външни, но и по-лични, вътрешни.

Хирон, който е астероид, ще бъде активен по време на сегашното пълнолуние. Той ни насочва да намерим силата в нашите „рани“, а не скръбта, защото тъгата и мъката често са свързани с нашите „рани“. Хирон обаче ни учи, че от тях може да се издигнем по-силни и мъдри. Този астероид ще ни вдъхнови да не се страхуваме повече, да продължим напред въпреки предизвикателствата в живота ни. Ставаме по-смели и няма място за самосъжаление.

Тъй като наближава периодът на затъмненията, това ни помага да имаме и известно усещане за стабилност в живота си. Въпреки че не можем да контролираме всичко и затъмненията са известни с това, че носят промяна, наличието на нещо, върху което да работим и да планираме, може да ни донесе лекота.

Пълнолунието в Овен е силен момент, който ни напомня колко сме уникални, пише az-jenata.bg.

#пълнолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници