Зам.-шеф на УМБАЛ-Бургас атакува общинския съвет

Зам.-шеф на УМБАЛ-Бургас атакува общинския съвет

ФБ/Светослав Тодоров

A A+ A++ A

Заместник директорът на областната многопрофилна болница в Бургас д-р Светослав Тодоров ще се бори за място в бъдещия общински съвет. Той е втори в листата на партия КОД за морския град, предаде БНР - Бургас. Водач е финансистът Станимир Апостолов, който доскоро бе заместник председател на местния парламент. Днес те регистрираха пълна листа от 51 кандидати за общински съветници. Апостолов посочи:

„Ние продължаваме да защитаваме демократичните ценности, семейните ценности. КОД се явява за първи път на местни избори, но голяма част от листата са хора с опит“

Той уточни още, че над 90% от структурите на СДС членуват в КОД. Припомняме, че в края на 2020 година централата на синята партия изключи областната структура в Бургас и още няколко в страната, с мотива, че не бил плащан членския внос.

„Членове на СДС и седасари са различни думи. В нашата листа ¼ са партийни кандидатури, останалите са представители на гражданската квота. Това са хора с дясно убеждение – лекари, учители, архитекти, творци, изявени спортисти, хора в неравностойно положение, работници“, уточни Апостолов.

Сред кандидат съветниците са имена от сините редици като д-р Георги Митев, Тошко Иванов и др.

Партията не издига собствен кандидат за кмет на Бургас. Тя застава зад кандидат кмета на ГЕРБ СДС Димитър Николов.

Интервю с д-р Тодоров вижте ТУК

#д-р Светослав Тодоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници