Депутатите гласуват изпращането на С-300 на Украйна

Депутатите гласуват изпращането на С-300 на Украйна

НС

A A+ A++ A

В предстоящите пленарни заседания тази седмица народните представители ще гласуват Проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна.

Проекторешението е внесено от Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев, Кирил Петков и Христо Гаджев, като предвижда изпращането на допълнителна военна помощ на Украйна, която се състои в патрони и зенитно-управляеми ракети за С-300.

Освен това в програмата на НС е включено и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна.

Депутатите ще проведат и първо гласуване на промените в Закона за предучилищното и училищното образование, както и първо гласуване на промените в Закона за устройство на територията.

Народните представители ще проведат и второ гласуване на промените в Закона за съдебната власт, както и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.

#Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници