Иван Рълев печели Игри на волята, секси тупалката Моника ще я сполети лош късмет

Иван Рълев печели Игри на волята, секси тупалката Моника ще я сполети лош късмет
A A+ A++ A

Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане Иван Рълев печели петия сезон на "Игри на волята". Тази непотвърдена информация се разпространява в социалните мрежи от няколко дни, като заедно с нея, изтече и част от сценария, който разкрива какво ще се случи по-напред във формата.

Според информацията тримата участници, които ще достигнат до финала на състезанието са именно Иван Рълев, футболният съдия Крум Апостолов и моделът Благо Мастагарков.

Рълев и Крум в момента са в отбора на Гладиаторите, а Мастагарков е при Старейшините. Неофициалната информация сочи още, че племето на Амазонките ще се разпадне, а гаджето на Мис България Теодора Мудева - Румен Радев, който в момента е в племето на изгубените, изобщо няма да успее да влезе в племената.

Съвсем скоро пък Виолета от Старейшините и плувецът Радо от Гладиаторите ще се присъединят към племето на изгубените.

Последните девет души, които ще оцелеят в предаването ще бъдат Дунев, Рълев-1, Радо, Крум и Цвети, Момчил, Мартин, Мастагарков и Виолета, сочи още информацията.

Ще има и контузени играчи, като се твърди, че миската Моника ще напусне предаването заради здравословен проблем.

Една от публикуваните в интернет пространството теории, че при последната битка ще отпадне Васил – братът на Момчил се оказа напълно вярна. Васил взе решението доброволно да напусне играта, заради контузия, а Цвети, която беше негов опонент в битката се върна в племето на Гладиаторите.

Тепърва ще стане ясно дали останалите публикувани прогнози отговарят на истината.

#"Игри на волята" #Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници