Създаване на Sportingwin регистрация стъпка по стъпка

Създаване на Sportingwin регистрация стъпка по стъпка
A A+ A++ A

Sportingwin стана един от известните онлайн букмейкъри в България. Много пълнолетни играчи вече извършиха регистрация в сайта и залагат на любимите си спортове. Операторът предлага изобилие от спортни дисциплини, високи коефициенти, множество пазари и интересни бонуси. Ако не знаете, как да отворите акаунт в платформата за залози, прочетете тази статия докрай.

Как да се регистрирам в Sportingwin?

Ако е дошло време да направите Sportingwin регистрация, е необходимо да следвате няколко стандартни стъпки. Общо взето, след като извършите вход в сайта и натиснете бутон „Регистрация“, ще ви се зареди електронна форма за попълване на потребителски и лични данни. Вие трябва да попълните всички полета коректно, ако искате да отворите профил в уебсайта.

В началото въвеждате имейл, парола, валута и промо код, ако разполагате с такъв. Следва да запълните полетата с лични данни, като не трябва да лъжете с тях, тъй като на по-късен етап, те ще бъдат проверени. Вие вписвате имена, ЕГН, дата на раждане, пол, адрес и потребителско име. В края, трябва да се съгласите с условията и правилата на сайта, като поставите съответните отметки.

При положение че сте преминали през всички тези стъпки, остава да потвърдите регистрацията и да активирате своя акаунт. За целта влезте в електронната си поща, където ви очаква писмо от Sportingwin. Това писмо съдържа така наречения активационен линк, върху който трябва да кликнете. След като го направите ще може да осъществите вход с потребителско име и парола.

Самата регистрация няма да ви отнеме много време и ще приключите до 2 минути. Активирането на акаунта става с един клик, тъй че едва ли ще се затрудните. Ако случайно имате проблем с влизането в платформата, можете да се свържете с поддръжката, за да ви бъде оказана помощ.

Верификация на акаунт в Sportingwin

По-горе ви посочихме стъпките за регистрация в Sportingwin. Имайте предвид, че ви остава още една процедура, за да имате пълен достъп до услугите на букмейкъра. От вас се изисква да преминете през верификация, за да можете да теглите печалбите си от спортните залагания.

За да се верифицирате влезте във вашия профил и натиснете върху раздел „Документи“. От падащото меню може да изберете вида на документа, с който да се идентифицирате. Това може да е лична карта, шофьорска книжка, банкова бележка или друг документ за самоличност. Прикачете цветна снимка на документа и я изпратете за преглед на хазартния оператор.

Най-често подадените документи се преглеждат до 48 часа, но в много случаи, одобрението става по-бързо, тъй като служителите работят неуморно, за да приемат повече клиенти. В случай че данните от документа съвпадат с регистрираните от вас, то тогава ще бъдете одобрени. Ако обаче има разминавания, е много вероятно да ви откажат верификация и да отхвърлят документа ви.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

*Информация от партньор

#регистрация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници