Прокурорският син от Перник: Гаджето ми ми изневери, но не съм я заплашвал или бил, игнорирах я!

Прокурорският син от Перник: Гаджето ми ми изневери, но не съм я заплашвал или бил, игнорирах я!
A A+ A++ A

Прокурорският син от Перник каза, че приятелката му му е изневерила, но той не я е заплашвал и не толерира насилието над жени.

В сряда на Васил Михайлов му беше повдигнато ново обвинение за закана за убийство на жена от Перник.

Според разследващите в периода от 28 октомври 2022-а до 21 юли 2023 г. "при условията на продължавано престъпление с четири деяния обвиняемият той се е заканил с убийство на Б.Р."

На 28 октомври 2022 г. около 4 часа в апартамент в Перник, той се заканил на жената, като ѝ казал: „Ще те убия! “, а след това започнал да я удря с ръка по лицето й.

"Това момиче започна да поддържа интимни отношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора. Аз разбрах за това нещо. Не съм й звънял, аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него", обясни Михайлов пред Нова тв.

"Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото - насилието, заплахите над жена. Хората, които ме обичат, уважават и са до мен, които са ме изчакали да изляза от затвора, за тях правя всичко, за да се почувстват добре", каза още той.

"За мен тези хора, които упражняват насилие над жени, са за затвора", категоричен бе Васил.

В сряда полицията извърши обиск в дома му.

"Момчетата от МВР търсят нещо, но не намериха нищо, защото аз съм чист. Не се занимавам с нищо престъпно, това е. Тренирам си тук и така. Мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион", коментира той.

#Васил Михайлов #Перник #насилие над жени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници