Радостин Василев учредява партия седмица преди местните избори

Радостин Василев учредява партия седмица преди местните избори

фейсбук

A A+ A++ A

"На 22 октомври предстои да учредя политическа партия "Морал, Единство, Чест"! МЕЧ ще бъде първата истинска пробългарска организация в най-новата история на България", съобщи в профила си във Facebook Радостин Василев.

Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства и на първо място ще бъдат поставени само интересите на българския народ, информира той.

"Проектът ще бъде центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса. България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата. Коалиция с ГЕРБ, Пеевски и задкулисието е невъзможна", категоричен е Василев.

"Партията ще бъде изградена от нови и неопетнени лица, които не са участвали в политическия процес досега - честни, смели и почтени хора от народа. МЕЧ ще бъде модернизиран проорбански проект, а името на партията отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим срещу мафията", добавя още той.

#Радостин Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници