Как да правим залози на живо в Sportingwin bg?

Как да правим залози на живо в Sportingwin bg?
A A+ A++ A

Онлайн букмейкърите ни дават шанс да залагаме на мачовете, които все още не са стартирали, но имаме и опция за залози на живо, които са не по-малко вълнуващи. Sportingwin също предлага в сайта си залагания в реално време, докато спортните срещи са в разгара си. Как да залагате на живо в сайта, какви са коефициентите и какви видове пазари има, прочетете в следващите редове.

Спортни залози на живо от Sportingwin

Ако се насочите към онлайн платформата Sportingwin bg, ще може да залагате на живо на много и различни спортове. Вие може да поставите залог на футбол, баскетбол, волейбол, хокей, тенис и други. Коефициентите са над средното ниво, а за някои първенства и турнири, се предлагат наистина много високи ставки. Ако залагате в реално време ще видите статистика за всеки мач.

В лявата част на екрана ще ви се появи прозорец, от който може да следите развоя на събитията в спортната среща. Най-горе пък е посочен резултата и оставащото време от състезанието. През цялото време ще получавате информация относно случващото се, все едно, че гледате мача по телевизията. Тук важи динамичната промяна на коефициентите във входа на самата надпревара.

Залагайки на живо, можете да се възползвате и от опцията „Кеш аут“, с която да затворите залога си предварително. Постъпвайки по този начин може да намалите загубата си или пък да излезете напред с малка печалба. За повечето спортове важи възможността за затваряне на залога, когато играете на живо в сайта. Естествено, има и много пазари, за които ще ви разкажем малко по-долу.

Какви са пазарите за залози на живо в Sportingwin?

В зависимост от избрания спорт ще видите множество пазари, които може да използвате. Така например, има маркети за отбелязани точки, резултат на полувреме, хендикап, брой точки / голове и други. Най-много са пазарите за футболни мачове, както ще забележите, след като влезете в сайта. Вие можете да заложите на брой голове, голмайстор, брой корнери и още много.

Колкото по-сложни за прогнозиране са маркетите, толкова по-висок е коефициентът. Най-високи ставки има за край на полувремето, краен изход, азиатски хендикап и брой голове. Разбира се, всички опции за залог, ще видите, ако се регистрирате в Спортингуин и извършите залог на живо.

Букмейкърът предоставя и начален бонус, с който може да залагате в реално време. За да се възползвате от тази оферта, е необходимо да сте нов клиент и да депозирате за първи път в онлайн платформата. От този момент нататък ще ви бъде начислен бонус, който има правила за усвояване и разиграване, а за тях ще прочетете повече директно в промо раздела на сайта.

Обобщителни думи

Тук проследихме, как протичат залозите на живо в Sportingwin, като ви уведомихме за коефициентите, пазарите, бонусите и всичко най-важно. Това е един от най-известните сайтове за спортни залагания в България, така че отделихме повече време, за да го разгледаме отблизо.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

*Информация от партньор

#залози

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници