Ретроградният Меркурий - голяма беля на местните избори

Ретроградният Меркурий - голяма беля на местните избори

pixabay

A A+ A++ A

Ретроградният Меркурий бави кметските избори. Астрологът Мира Кунев обвърза факта, че някои от партиите все още не са обявили имената на кандидатите за кметове, именно с ретроградния Меркурий в Дева. Действието му продължава до 15 септември.

"Абсолютно е възможно да е свързано с ретроградния Меркурий. Възможно е и да има забавяне в обявяването на имена и това е съвсем разумно. За ноември в картата на България виждам добри неща. Самият октомври ще е изключително агресивен и труден месец - ще има трудна предизборна кампания", коментира Мира Кунев пред България он ер.

До 15 септември ретроградният Меркурий ще се проявява в различни аспекти на нашия живот. Реалното му въздействие се оказва, че може да бъде както негативно, така и позитивно.

"Има статистика от много години, която доказва, че ни влияе зле. По времето му има повече сривове в компютърни системи, комуникации, има и статистика на Wall street, в която се вижда, че фирми, които стартират по време на ретрограден Меркурий, се закриват за по-малко от година", каза астрологът Мира Кунев в студиото на "България сутрин".

Тя посъветва, че не трябва да се прекалява, защото хората ще започваме да живеем в ужас. Всички важни решения могат да се направят дори и по време на ретрограден Меркурий, но трябва да бъдат добре обмислени. Единственото, което може да претърпи отлагане, е закупуването на нова кола или компютър. Този ретрограден Меркурий е в Дева и е подходящ за разчистване на живота. Гостът обвърза това събитие с природните бедствия, които сполетяват планетата ни. В астрологията има статистика за тях. Обикновено тези катастрофи са свързани със затъмненията.

"В момента има друго явление. Уран се свързва с бедствия. От 2018 до 2025 г. тя се движи в Телец, това е знакът на Земята и природата. Хората трябва да изработят ново отношения със случващото се с природните бедствия. Ще има големи проблеми с водата през 2025 г., защото Сатурн и Нептун ще направят съвпадение. Това ще даде суша на някои места", прогнозира още Кунев.

Ретроградните планети задържат развитието на процесите. Когато се съберат много, става трудно да се върви напред. В тази ситуация, трябва да се изведе най-доброто. Хората трябва да се върнем назад и да доизясним всички аспекти от нашия живот. Това е периодът на просветление.

Меркурий управлява два знака - Близнаци и Дева. Хората с тези асценденти могат да очакват малко повече обърквания. Те не трябва да започват нови неща.

Предполага се, че през февруари или март месец кабинетът трябва да се смени. По това отношение гостът сподели, че ще има много кризисни ситуации през януари 2024 г.

#ретрограден Меркурий #Меркурий

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници