Седмичен хороскоп до 15 септември

Седмичен хороскоп до 15 септември
A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес не може да задържите статуквото, ще има промени и рокади в дома ви и в естеството на преките ви отговорности и дейности. Ще се наложи да свикате семейния съвет. Намерете време и за активен спорт и рехабилитации. Не позволявайте проблемите на околните да глътнат цялото ви свободно време. Не искайте от никого услуги и не предлагайте своите, лошо ще се изтълкуват. На 9-10-и се препъвате в свои и чужди амбиции, следвайте си пътя, не поглеждайте към чуждото. За 11-и планирайте среща със специалист в нужната ви област. 12-и ви носи успех на всички нива, но най-много в любовта. На 13-и стартирайте нова фирмена дейност или отворете нов търговски обект. На 14-и нищо важно не започвайте. На 15-и действайте до обед, след това предайте щафетата.

Телец 21 април – 20 май

Днес голяма част от направените заявки и уговорки може да отпаднат, независимо по чия вина. Не правете големи планове, бъдете готови да реагирате бързо и в движение на промените, които настъпват и на нуждите, които възникват. Ще се наложи да включите в действие скритите резерви, особено в посока на инициативи, които искате да прикриете от някого. Не влизайте в зависимости. 9-и може да започне безоблачно и с ентусиазъм, но до вечерта ще настъпят промени и рокади, на които бързо трябва да реагирате. На 10-и получавате награда за старанията. 11-12-и дават предимство на конкуренцията, търсете съюзници и спонсори. На 13-и уредете имотни дела, не преотстъпвайте права и не давайте пълномощия никому. 14-и ви носи печалба поради чуждите загуби. 15-и отваря врати.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на базовите проекти, не може да избягате от дадените обещания. За някой предстоят ремонти и разширение у дома. Пригответе се да се разплащате, да търсите странични услуги и майстори. Край с изчаквателната политика, време е да се изпълняват дадени думи и обещания и да се реализира планираното от доста време. Обърнете внимание и на здравето си, внимавайте с храната. Навлизате в период, който изчерпва силите и потенциала ви. На 9-и е време за ремонти и преустройства. 10-и ви води към финала на лични връзки. На 11-12-и е срещата ви с любовта, но ще има и доста показност. Започнатото на 13-14-и с голяма амбиция ще се провали. Влизате в конфликт с родители и деца по имотните въпроси. На 15-и до обед се губите в догадки, истината идва вечерта.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените във втората декада днес проправят път за бъдещето на децата. Направете промените, които ще ви донесат желаното. Не се отказвайте от предложения и покани за пътуване, съвместни дейности и работа. Имате шанс да заемете по-добра позиция в бизнеса и в живота. Разширявате пълномощията си и подписвате важен договор. Сънищата показват дали в секса всичко е наред. На 9-и сте в стихията си, решавате спорове и конфликти, поемате в нова посока. Луната от Рак е в хармонични аспекти с планетите в Риби, Телец и Дева. На 10-и близките ви поставят условия. 11-и е ден за солови акции. Вечерта е любовна. 12-и заздравява връзката, целите се постигат. 13-и е ден за търсене на нови терени и бази за развитие. На 14-и не се обвързвайте. 15-и събужда интуицията.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес се активира нова програма в бизнеса и в живота ви. Всяка среща е от значение. Стартират се ремонтни и строителни дейности, а някой вече е на финала и урежда удобно семейно гнездо. Слагате край на досегашния ритъм и начин на живот. До дни настъпват генерални промени, които ще ви накарат да забравите палавото лято. Активизира се и сексуалната ви енергия, привличате вашия човек. На 9-и получавате усещане за правилната посока и за промените, които предстоят. 10-и е ден за приключване, изпълнете обещанията си. На 11-12-и Луна и Венера са в Лъв, ще ги виждаме прегърнати в нощното небе. Това е важен момент в любовта и чувствата ви, обяснете се, изяснете се. На 13-и възобновете стопирана фирмена дейност. На 14-и останете където сте. 15-и активизира амбициите.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на мечката и на мечешките услуги. Не се намесвайте в чуждия живот, оправете своя. Време е за реформи и реорганизации на работата и връзките. Направете предложение на точния човек или прекъснете контакта, ако усещате, че само си губите времето. Днес е от значение каква база и позиция ще заемеш, към какво и кого ще се ориентираш, какви планове и цели ще си поставиш. Навлизате в период, в който е важно да приключите, да се разплатите, да не оставате длъжници никому, преди Меркурий да тръгне в директна посока във вашия знак на 15-и вечерта. 9-и е ден за реформи, 10-и помага да стигнете до финала. На 11-и не се включвайте в екипни действия. На 12-13-и правите силен ход в любовта. 14-и е рисков, а на 15-и подгответе големия скок.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Луната от Рак е в конфликт с Марс и със Слънцето на родените около 1 октомври. За нещо дребно може да избухнат скандали и конфликти и някой да вземе прибързано решение за раздяла и дистанциране. Бъдете внимателни, не влизайте в спорове, старайте се да балансирате нещата, независимо какво ще ви коства, защото може да загубите контрола в ситуацията. Някой се изнася. 9-и е тежък особено за родените около 1 октомври. Емоциите ви кипват, правите реформи. На 10-и не започвайте нищо ново, а приключвайте. На 11-12-и Венера е в съвпад с Луната в знака на светската власт Лъва. Време е за модни фиести и артистични прояви, блестите на сцената, срещате любовта. 13-и ви подсигурява материалната база. На 14-и конкуренцията ви атакува. 15-и е ден на промени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените във втората декада са в силна и пробивна позиция. Ще се разберете с родители и деца, ще намерите обща точка и с хората, с които ще ви сблъска живота. Днес дирижирате и големия обществен оркестър. Старайте се да държите положението под контрол и ползите няма да закъснеят. Започнете подготовка за реформи, не оставайте в старта неудовлетворяваща ви позиция. На 9-10-и Луната от Рак и планетите в Риби ви изпращат стимулираща енергия. Всичко може да постигнете и уредите. На 11-12-и проблемите ви са повече в любовта, особено ако чувствата ви са насочени към колега. Очертават се неприятни разкрития. На 13-и намирате сигурно пристанище. 14-и е рисков както и да го погледнеш, но от 15-и бизнесът се отпушва, Меркурий вече е директен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с огромна животопроменяща сила. Край с изчаквателната политика, вземете решението, което ще определи новите посоки в работата и в любовния ви живот. Ден на фундамента и на начинанията, които ще ви осигурят стабилна база за бъдещето. Подновете договори и брачни обети, потърсете старите и надеждни партньори и сондирайте възможностите за съвместна дейност. На 9-и започват реформи, инициирайте ги, а не вървете против тях. На 10-и поне една цел ще бъде постигната. 11-12-и са дни на среща с любовта, Луна и Венера ви облъчват хармонично от Лъва. Включете се в светски мероприятия и ще откриете вашия човек. На 13-и тече обезпечаваща програма. На 14-и е Кръстовден, препоръчва се строг пост на всички нива. На 15-и се доверете на усещанията си.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е особено рисков, тежък и проблемен за родените около 1 януари. Луна и Марс са в конфликт с рожденото ви Слънце. Ще плащате за свои и чужди грешки. Взимате неочаквани решения за раздяла, прекратявате връзка. Не правете услуги, не давайте непоискани съвети. Трети лица ще изкривяват казаното и направено от вас и ще ви принуждават да се оправдавате. Качвате кръвното. На 9-10-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака, а Марс от Везни провокира опасни страсти. Вървете си по пътя, промените в момента не носят ползи. За 11-и планирайте срещи с лекари, учители и специалисти в нужната ви област. На 12-13-и всичко може да се постигне и уреди. Правите важна крачка, повишават ви, преподписвате договори. На 14-и смирете амбицията. 15-и носи прозрение.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес в живота ви се намесва пръстът на съдбата. Случват се събития, които може да ви изкарат от кръга на старите задължения, по който циклите от доста време. Срещите са знакови, може да вземете решение за преместване и пътуване, а получените предложения ще са примамливи и обещаващи. Но каквото и да се случи днес ще остави миналото зад гърба ви, започва нещо ново. 9-и е ден на пътувания, трансформации и поемане на нови инициативи. 10-и ви води към отдавна планирана и гонена цел. На 11-12-и всичко при вас ще става с мъка, вкарва ви в преразход на сили и средства, но ще ви свързва с бъдещи партньори. На 13-и намирате нова база за развитие на личното ви хоби. 14-и е рисков, смирете се, спазвайте диета. 15-и идва с прозрение за бъдещето на връзките ви.

Риби 19 февруари – 20 март

Родените във втората декада днес променят посоката и правилата на играта. Усещате, че старото си отива, връзките ви се нуждаят от корекция, а някой вече е намерил нещо ново. Ще получите откровение за правилния избор. Огромни съпротивителни сили се събуждат в тялото и в душата ви. Слагате край на досегашната си изчаквателна политика. И сексът ще е на ниво. През уикенда Луната от Рак е в чудесен аспект с планетите в Риби. Зацикленото ще се уреди, пропуснатото ще се навакса, желаното ще дойде при вас. На 11-12-и Луна и Венера от Лъв ви изпращат позивни за любов, за съвместен живот, за нова или паралелна връзка. Много неща може да се объркат, преди да се оправят. 13-и ви заземява с имот. На 14-и срещате враг. 15-и е интуитивен.

Неда Иванова, Телеграф

#седмичен хороскоп #хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници