Мис България 2023: Нова визия и грандиозно събитие

Мис България 2023: Нова визия и грандиозно събитие
A A+ A++ A

Тази година грандиозното събитие Мис България 2023 обещава вълнуваща нова визия

Гаел БОНЕЛ САНЧЕС, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на Nu Boyana Film Studios, вече е ръководител на Мис България със силна решимост да възроди националния конкурс Мис България. Неговата цел е да създаде образ, който съчетава престиж, блясък, традиция, доверие и почтеност, като същевременно подчертава значението на естествената красота.

В миналото Gaël BONNEL SANCHEZ е работил в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продуцентски компании в света, която притежава конкурса Мис Франция. След това усъвършенства бизнес уменията си, като основа различни иновативни марки и в момента ръководи развитието на едно от най-големите филмови студия в света, Nu Boyana Film Studios. Целта сега е да се издигне престижът и традицията на това национално състезание, като му се внесе нотка от холивудския имидж.

ШОУТО

Тази година грандиозното събитие Мис България 2023 обещава вълнуваща нова визия. Целта сега е да издигнем престижа и традицията на това национално състезание.
Под темата „Холивуд в пост-апокалиптичен декор на Ню Йорк“ се стремим да предадем послание за запазване, като същевременно поддържаме блясъка, който характеризира вечерта на Мис България. Защо Холивуд? Защото събитието ще се проведе в Nu Boyana Film Studios, дъщерната компания на една от най-дългогодишните независими филмови компании в Холивуд. Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие…

Водещ на шоуто е известният Орлин Павлов. Журито ще бъде забележително… Например Мис България ще има шанса да приеме членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом (суперзвезда в Азия с повече от 150 милиона гледания в Youtube) и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Също така изпълнителният директор на CHMPS Parisse ще бъде част от журито. CHMPS Parisse е една от най-добрите модни френски марки, които обличат международни топ 10 футболисти като Kyllian Mbappé или Kingsley Coman.

ГОСТ И ЖУРИ

Принцеса Джена и Ема Нородом
са камбоджански принцеси и членове на камбоджанското кралско семейство. Те са внучка на крал Нородом Сиамони и правнучка на бившия крал Нородом Сианук. Принцеса Джена. е и актриса, певица, танцьорка, модел. Тя е суперзвезда и божествено вдъхновение в Азия и натрупва повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата дискретна сестра, е талантлив международен модел.

Негово кралско височество принц Нари Нородом
е член на кралското семейство на Камбоджа и посланик в секретариата на Негово Величество краля на Камбоджа. Той е племенник на официалния крал на Камбоджа.

Абдел Пом | Chmps Parisse
Абдел Пом е бизнесменът на дуото. Интуитивен, той успя да развие марката CHMPS Parisse с безспорен талант. Те обличат играчи и приятели като най-добрите играчи в света като Mbappé, Kingley Coman и др.

Атанас Лазаров
Той е предприемач, с над 20 годишен опит в сферата на модата, лайфстайл и пътешествията. Продуцира травел проекта Дестинации, изпълнител и собственик на агенция за модели, а сега и ловец на таланти.

Ирина Папазова
Ирина и съпругът й създават първата агенция за модели в България след комунизма. Тя основа и Мис България.

Гаел Бонел Санчес (шеф на журито)
Гаел притежава лиценз за Мис България. Той е и ръководител на развитието на Ню Бояна. Той е признат предприемач, създал иновативни проекти: от изследването на космоса на ДНК чрез вашата ДНК до изящното часовникарство с колекцията си от часовници, съдържащи автентични подписи на известни исторически личности; високи бижута със своята изключителна линия бижута от мамутска вълна, но също така и невероятна първа в света водка с хайвер.

Официалните комуникации са поверени на PRofile interantional. Генералната подкрепа идва и от глобалния бранд здравословна вода с колаген Qwell. Момичетата ще отседнат в комфортния хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

#"Мис България"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници