Намериха с дрон 2 трупа на мъж и жена в Царево, но не могат да ги извадят

Намериха с дрон 2 трупа на мъж и жена в Царево, но не могат да ги извадят
A A+ A++ A

Труп е открит с дрон след потопа в Царево. Това каза на брифинг директорът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Емил Павлов. Установена е самоличността на загиналия. Той е строител, работил във вилата на Мария Москова и д-р Даниела Йорданова. Второто тяло, за което от полицията се въздържат да коментират, е на мъж.

Първоначално от МВР обявиха, че е на жена, но по данни на бургаския сайт Флагман.БГ е на мъж, с черен спортен екип.

„Мога да потвърдя за една жертва. Става въпрос за мъж, който е на 61 години от Смолян, но е живеел в Несебър. Работил е на обект на двете издирвани жени“, добави той.

„В момента колегите с катера обхождат района. Като извадят тялото, ще установим дали е на мъж или на жена. На този етап не може заради бурното вълнение“, обясни Павлов.

Той потвърди, че се издирват две жени на възраст 54 и на 34 години и изтъкна, че благодарение на бързата намеса на колегите му, не се е стигнало до по-голяма трагедия.

Включена е както жива сила, така и техника – граничен катер и дрон, който лети над района, уточни директорът на ОД на МВР – Бургас.

„Дали трупът е на издирваните жени не мога да кажа. В момента, в който колегите с катера извадят трупа на въпросната жена", добави той.

„Остава да затворим пътя за Синеморец, а за Варвара и Ахтопол вече е проходим. Нямаме нови сигнали за бедстващи хора“, заяви шефът на бургаската полиция.

"От подаването на първия сигнал по разпореждане на вътрешния министър към община Царево бяха насочени екипи както на Пожарна безопасност и защита на населението, така и на Областната дирекция, на „Гранична полиция“ и на жандармерията. Благодарение на бързата ни намеса и затварянето на пътя не се стигна до по-сериозен инцидент", добави той.

"В хода на работата периодично извършвахме линеен контрол заради големият поток от коли, за да може хората да се приберат в домовете си. Пътят за Синеморец е залят", заяви полицейският шеф.

Той сподели, че полицейските екипи ни не срещат разбиране. Случвало се хора да подават сигнали и когато служителите на реда отидат при тях, отказват евакуация.

„Хабим ресурс, колегите ходят на места, където няма нужда от помощ“, заяви ст.комисар Павлов.

#Царево #Община Царево #кмет на Царево #наводнения #наводненията

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници