ВИДЕО Опитват да спасят с въже човек от придошлите води край къмпинг Арапя

ВИДЕО Опитват да спасят с въже човек от придошлите води край къмпинг Арапя
A A+ A++ A

С въже спасяват човек край къмпинг „Арапя“, завлечен от силната придошла вода. Къмпингът край Царево е сериозно засегнат от обилните валежи и наводненията.

Залети бунгала, наводнен път и блокирани автомобили – такава е ситуацията на къмпинг „Арапя“. Видеоклип беше изпратен от на bTV от зрител.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ВИДЕОТО

Министерството на туризма и община Царево призовават туристите и туроператорите да не се евакуират сами. Евакуация, ще бъде направена само там, където към момента се налага такава, организирана от кризисния щаб в града, предупреждават от Министерството на туризма.

Междувременно на територията на община Приморско няма сигнали за бедстващи местни жители по населените места, няма опасност и за намиращите се все още там многобройни туристи.

„Имаме на този етап само наводнени мазета, но в никакъв случай не мога да кажа, че това е проблем в сравнение с всичко, което се случва в съседната община Царево“, каза кметът д-р Димитър Германов под чийто контрол непрекъснато се следи обстановката.
Около Приморско, по главния път посока Царево, дъждът намаля за около половин час, но към момента – около 14:20 часа, отново започна да се усилва.

Можете да стигнете само до Приморско, надолу - към Царево, се пропускат само високопроходими автомобили с хора от спасителните екипи, предава репортер на колегите от Флагман.

#наводнения #наводнение #Арапя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници