Говорещата със звездите: Убийството на Алексей Петров е политическо! Поръчителят е известна личност!

Говорещата със звездите: Убийството на Алексей Петров е политическо!  Поръчителят е известна личност!

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Алексей Петров е ликвидиран на политическа основа. Убийството му е добре планирано, извършено е най-вероятно от двама наемници, голям е шансът да са руснаци или от република от бившата СССР. Това подсказват звездите и планетите на астроложката Йорданка Игнатова, която изготви специално за "България Днес" хорарна карта за покушението над Алексей Петров.

"Седми дом е домът на убийците - там имаме две планети, което потвърждава, че те са били най-малко двама. На пръв поглед всеки астролог ще забележи един астрологичен аспект, за който много престъпници се консултират с астролози, за да извършат дадено престъпление в определен момент, който им гарантира 90 процента неоткриваемост. Или ако ги открият, то няма да има достатъчно доказателства за подвеждане под наказателна отговорност", смята Игнатова.

Според говорещата със звездите покушението над Алексей Петров е предварително планирано и добре изчислено, защото в хорарната карта се вижда, че планетата, която представлява Алексей Петров, управлява неговия осми дом. Това е домът на смъртта, а планетата, която го управлява, е ретроградна. От хорарната карта става ясно, че това не е първият опит за ликвидирането му (както знаем, имаше два неуспешни опита в миналото).

No photo description available.
ФБ/Йорданка Игнатова

"Планетата Венера е в знака Лъв, където са Слънцето и Луната, и е в разходящ аспект. Но съвпадът на Слънцето и Луната е в точен аспект с планетата Уран, която е в полето на похитителите. Така че убийците са наемни, вероятно руснаци или от някоя друга република от бившия СССР. Те просто си вършат работата, която им е възложена срещу определена сума. Това според Йорданка Игнатова е така, защото "Марс е в знака Дева, но в декадата на знака Телец. В случая Марс символизира поръчково убийство в аспект с Уран, в точна квадратура със Слънцето", пояснява астроложката.

Звездите подсказват на Йорданка Игнатова също, че поръчителят на покушението е известна личност. За това говори фактът, че "Слънцето е добре поставено в знака Лъв и в съвпад с Луната". Също така поръчителят има криминално минало и е имал някаква връзка с Алексей Петров в миналото. Този извод пък следва от това, че "луната е тъмна и за поръчителя е управител на 12-и дом и миналото."

Звездите го потвърждават, убийството е на политическа основа, но с елементи от миналото. Вероятно Алексей Петров има информация или нещо, с което да държи под контрол въпросния поръчител, който е силен егоцентрик и не може да допусне да бъде зависим от някой друг, смята известната астроложка.

Йорданка Игнатова поясни, че е възможно физическите извършители да бъдат разкрити, но поръчителят трудно ще бъде доказан въпреки многото факти, които ще сочат и водят към него

Според Йорданка Игнатова, ако се погледне рождената карта на Алексей Петров за 2023 година, то също има известни предпоставки за наближаване края на живота му по насилствен начин и същевременно несериозно отношение към личната му сигурност.

Припомняме, че Алексей Петров бе показано убит на 16 август по пътя от хижа "Бай Кръстьо" към хижа "Алеко", докато прави поредният си преход с физиотерапевтката си. Петров беше без охрана. Той бе уцелен с два куршума, единият от които бе в окото му. Патроните са били хидрошокови, тоест се пръсват, след като проникнат в целта. Към момента няма заподозряни, няма арестувани. Единственото, което се знае, е, че килърът е бил облечен с камуфлажни дрехи и е бил с колело. Това казва самата физиотерапевтка на медиците, преди да припадне в линейката. В момента тя е в добро състояние.

Хорарната карта

Астрологичната карта на Алексей Петров е направена за 16 август 2023 година в 12,20 часа, когато е съобщена смъртта му, пояснява Йорданка Игнатова. Това е хорарна карта, която е разделена на 12 части, наричани домове. Асцендентът, или изгряващият знак, в този случай представлява убития Алексей Петров. Това е моментната карта на убийството му. Асцендентът е в последните градуси на знака Везни, с управляваща планета Венера. Последните градуси говорят за вече свършено деяние.

#Алексей Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници