Седмичен хороскоп до 8 септември

Седмичен хороскоп до 8 септември

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Ден за песни, танци и веселие. Някой се жени, а друг кумува. Разширявате контактите, срещате важни за бъдещето ви хора и прекарвате приятно. Луната от Овен е в брилянтен аспект с Венера от Лъв. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Не се самоизолирайте, посетете публични изяви и събития, участвайте активно в социалния живот и в избора на децата, направете и своя. Чудесен уикенд, в който може да постигнете много, стига да контролирате себе си и събитията във всеки момент. Направете избора, който от доста време отлагате. Вечерта в неделя на хоризонта се появяват облаци, споровете за пари и ресурси скарват семействата. На 4-ти ще се превърнете в дойна крава за някого. 5-6-и ви дават свобода на действие. 7-и е ден за учене. 8-и е тежък и рисков.

Телец 21 април – 20 май

Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Висшата любов ще покровителства връзките ви. Не се колебайте, направете и приемете предложение. Ден за веселба, но във всеки момент самоконтролът е важен. Направете това, което отдавна иска душата и сърцето ви. Ако сънищата ви са били приятни, това е знак, че се справяте успешно, неприятните изискват бързи решения. 2-ри е ден на самостоятелния избор. Взетите решения дълго ще определят посоката в живота ви. 3-ти е ден на преобразяването, много неща ще се променят. На 4-ти вашата управляваща планета Венера тръгва в директна посока. Всичко може да се постигне на 5-и. 6-и е ден на двоен избор, но не и на двойнствени отношения. На 7-и печелят добре информираните, а на 8-и налагате крайни мнения.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за деня е да съчетаете полезното с приятното и във всеки момент да се опитвате да привлечете спонсори, последователи и нови партньори. Браковете, сключени днес, ще бъдат покровителствани от висшата любов и божие вдъхновение. Партньорите може и да живеят и да работят съвместно. Гледайте в една посока с точните и верните ви хора и не се отклонявайте. В събота разширете контактите, уредете приятелски и делови срещи, но това е и най-добрият ден за сключване на брак. 3-ти пренарежда отношенията и ви включва в нова игра. На 4-ти е лесно да бъдеш прецакан, но и вие подлагате крак някому. На 5-и постигате поне една цел. На 6-7-и Луната е в Близнаци, време е за пътувания, за преговори и сключване на нови договори. 8-и е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес е лесно да се разкрепостиш, да се почувстваш способен и свободен да направиш животопроменящ ход. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която окриля и носи удоволствие, но и опасност да сбъркате в преценката. Не си позволявайте алкохолно опиянение, а любовното опиянение е на път да ви ожени. Ден за обвързване и сключване на брак. През уикенда правите грешни ходове, губите чувството за мярка в отношенията, в хапването и пийването. 4-ти е ден на мрежата, внимавайте в контактите, първосигналната ви реакция е губеща. На 5-6-и правите силен ход, подписвате изгодни договори, продавате и купувате на сметка. 7-и е денят на тайното знание и на поверителната информация. 8-и е рисков за родените до 1 юли.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на сватби и предложения. Жените приятел, но и вашият ред идва скоро. Ден на виното и камбаната. Получаваме вести, за които ще се почерпим. Важното е да се контролирате, да държите юздите и във всеки момент да знаете какво се случва наоколо. Може да се наложат бързи реакции, които ще ви спестят болки и грижи. Не губете чувството си за мярка и ще спечелите. 2-ри е ден на приятелски срещи и веселби. На 3-ти взимате решение с кого да продължите. 4-5-и са рискови и проблемни, ще се наложат компромиси, законът ви притиска. Но на 6-и постигате важна цел и сключвате успешни и дълготрайни договори. 7-и дава предимство на добре информираните и на тези, които държат основните кодове и ключове и правят новините. На 8-и отвръщате на удара с удар.

Дева 23 август – 22 септември

Днес любовта е водеща сила, пред която нищо друго не важи. Чудесен ден за обвързване, за предложения и сключване на брак. Не оставайте сами, съберете се с приятели, но внимавайте с ергенския запой. Днес с лека ръка създаваме нови връзки, но може и да разрушим старите. Дано сте си направили равносметката и знаете точно на какво и на кого залагате. Дозировката е особено важна. 2-ри е ден за любов и предложения. Всяко начинание ще е успешно. 3-ти е ден на равносметка, вижте се отстрани. На 4-ти печелите, докато другите губят. Меркурий от Дева е в брилянтен аспект с Юпитер, който става ретрограден и помага да спечелите дело и да си върнете позиции. 5-и е ден на вашата победа, а на 6-и загубите се превръщат в печалби, но и обратното. 7-и е настъпателен, а 8-и рисков.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес родените в първата декада се пекат на огъня на страсти и емоционални желания. Може да проявите агресия, ако нещо не става както го планирате или човекът, когото искате да привлечете, ви се изплъзва. Днес и утре връзките ви са под въпрос, особено ако не успеете да се сдържите и кажете нещо не на място. Чувството за мярка е от значение. Не може да върнеш думите назад. 2-ри е ден на емоционални конфликти. От играчка става плачка. Луната от Овен е в опозиция на Марс от Везни. На 3-ти наливате масло в огъня на страсти и конфликти, вероятни са раздели. На 4-ти капаните са на всяка крачка, не се обвързвайте. 5-6-и носят победи и странично финансиране, някой получава и повишение. На 7-и получавате точна информация в нужния момент. На 8-и взимате своето от живота.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Чудесен ден за обвързване, сключените бракове ще са дълготрайни и успешни. Освобождават се залпово дълго натрупваните страсти и енергии. Предпазните мерки са забравени, може да направите бебето. Постарайте се да контролирате положението във всеки момент. След днешния ден няма да има връщане назад и всеки ще си поеме отговорностите. Не продължавайте с една лъжа. 2-ри е ден за песни и веселие, важна е дозировката, за да остане приятно за всички. На 3-ти получавате по заслуги, давате си сметка в какво и към кого оставате длъжници. На 4-5-и сте във вихъра на голямата конкуренция, не намесвайте любовта в играта. На 6-и правите силен ход и изгодна сделка. На 7-и навременната информация е от значение, постарайте се да я получите. 8-и дава нов шанс.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луна и Венера от другите два огнени знака ви изпращат стимулиращи импулси. Пътувайте, направете предложение, не чакайте втора покана в любовта. Някой намира това, което отдавна е търсил. Не ви трябват посредници, направете лично огледи на имоти и не забравяйте да се оглеждате за подходящи партньори на всички житейски нива. Срещите от този ден са знаменателни и важни. На 2-3-ти сте в силата си, не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предлага. От 4-ти Венера тръгва директно в хармоничния ви Лъв, проблемите в любовта започват да се решават, а и нещо ново се задава на хоризонта на връзките. 5-и носи победа, сключете нови договори. На 6-7-и ви действа тежък планетен кръст. Пипайте внимателно, грешките ще се наказват. На 8-и агресията трудно се овладява.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените във втората декада денят носи проблеми във връзките. Трудно ще се справите с обединената опозиция у дома и в приятелския кръг. Не бъдете настойчиви в исканията си, нека този път другите да определят правилата и да имат предимство. По възможност днес и утре не вадете зъб, освен ако няма накъде. Но тези, които ви имат зъб, ще се постараят да ви извадят от равновесие. 2-3-ти са дни с изнервяща програма. Някои от плановете ви се променят или провалят, не бъдете максималисти. На 4-ти грешките на другите работят за вас. На 5-и чакайте изгодно предложение, подпишете нови договори. На 6-и печелите в ролята на посредник или съавтор. Запазете за себе си получените на 7-и информации. На 8-и родените в първата декада попадат в остри конфликти.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Най-добрият ден в месеца за сватби и годежи, за участия в модни и светски събития. Излезте на светло, контактите от този ден ще са важни за бъдещето ви. Ще изтърпите някои досадници, но ще се похвалите и с успешна сделка или договор. Днес не се отказва, постарайте се да намерите време и място за всичко и за всеки. Препоръката е във всеки момент да сте в час, контролирайте положението. На 2-3-ти водите в конкурентните битки. Участвайте в конкурси, направете предложение, не изоставайте и в състезанието за любовта. На 4-5-и всичко при вас ще става по трудния начин, ще изисква допълнителни средства, усилия и разходи. Не играйте хазaртно. 6-и носи победа и възможност да спечелите повече. Подпишете новите си договори. На 7-и информираните са на ход, 8-и е рисков.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на първосигнални реакции. Каквото ви е на сърцето и душата, това ви е и на устата. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Висшата любов ще покровителства връзката ви. Повеселете се, но във всеки момент дръжте положението под контрол. Ако сте сънували приятен сън, това е знак, че избраната посока е правилна. Неприятните сънища говорят за промени. На 2-ри не губете чувството за мярка, но това не значи, че не може да направите предложение и да се ожените, стига сърцето и душата да го искат. 3-ти е ден на кривите огледала, дано сметките ви не са такива. На 4-ти печелят хората с манипулативно и крадливо мислене. На 5-и се активизирайте и сключете нови договори. На 6-7-и се очертават сблъсъци на интереси. 8-10-и са дни на печалби.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници