3-те зодии, които са най-лошите шофьори

3-те зодии, които са най-лошите шофьори

pixabay

A A+ A++ A

Може да сте лош шофьор по различни причини, но астролозите са сигурни, че за някои знаци от зодиака просто е противопоказано да шофират или трябва да си вземат личен шофьор. Нека разберем кои други шофьори не трябва да сядат зад волана.

Овен
Лидери по природа, Овните остават лидери във всяка ситуация. За типичния Овен практически няма правила за движение и колкото по-възрастен е представителят на този знак, толкова повече той е сигурен, че правилата са „за слабаците“. Естествено, на тази основа той постоянно има конфликти с представители на КАТ. Ако на пътя има безразсъден шофьор, много вероятно е да си имаме работа с Овен.

Близнаци
Близнаците не могат да бъдат обвинени, че са бавни или нерешителни, в това те донякъде приличат на Овен, но ако първите са безразсъдни единствено заради сигурността, че правилата не са писани за тях, Близнаците знаят много добре, че ще бъдат наказани за превишена скорост, но за да се справят с желанието да карат бързо и невъзможността да получат доза адреналин, те лесно могат да решат да карат до забранителен знак, в редки случаи ускоряват на нощен път, което неизменно привлича вниманието на пътните полицаи. Но ако Овенът започне да се възмущава, че е бил спрян несправедливо, Близнаците невинно ще мигат с очи с надеждата да умилостивят служителя на реда, напълно наясно с всички последствия, пише Actualno.com.

Везни
Това не означава, че Везните създават големи проблеми на другите, когато решат да поемат на път, но все пак астролозите ги включват в списъците на лошите шофьори. Защо? Просто е: на Везните им отнема много време, за да вземат решения, което може да подразни другите, по-опитни шофьори. Освен това, дори и Везните да не се „забавят“, те могат да започнат да се съмняват в най-неподходящия момент – „правилният ли завой беше?“ Такива мисли могат да бъдат разсейващи и в крайна сметка следващият завой определено ще бъде грешен.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници