Найденов: Щом опозицията се занимава с календарите на Борисов, нещата са зле

Найденов: Щом опозицията се занимава с календарите на Борисов, нещата са зле
Найденов, заедно с председателя на Народното събрание Цецка Цачева, правосъдния министър Диана Ковачева и този на социалната политика Тотю Младенов е сред тези, които държат на бюрата си календар с лика на премиера. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Опозицията вече няма с какво да се занимава, щом го докараха да се занимават с календарите с лика на Борисов, значи нещата са много зле за тях, заяви земеделският министър Мирослав Найденов.

Найденов, заедно с председателя на Народното събрание Цецка Цачева, правосъдния министър Диана Ковачева и този на социалната политика Тотю Младенов, е сред тези, които държат на бюрата си календар с лика на премиера, предаде „Дарик".

„Едно са портрети, едно е календар. Не виждам някаква голяма история или истерия около това. Аз съм виждал премиера лично да раздава - и то хората искат от него, доста автографи върху свои календари, снимки. Хората ги искат, държат ги където пожелаят. Да, ако става въпрос за големи портрети, може да се коментира, но за някакво календарче, на което има снимка...", коментира Найденов.

В средата на седмицата общинският съветник от ДСБ и СДС Вили Лилков поиска от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова да махне календарите с Бойко Борисов от общинската администрация.

Според него материалите с образа на председателя на ГЕРБ „издават политическата принадлежност и правят изключително лошо впечатление на хората". В отговор Фандъкова обеща да се обърне към служителите си „с молба да не дразнят излишно хората".

#Мирослав Найденов #опозиция #министър на земеделието и храните #Бойко Борисов #календари #портрет #ГЕРБ #ДСП #СДС #Вили Лилков #Столична община #кмет на София #Йорданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници