Според зодията: Най-срамежливите мъже – държат се като ощипани госпожички

Според зодията: Най-срамежливите мъже – държат се като ощипани госпожички

pixabay

A A+ A++ A

Те са красиви, умни, карат готини коли, но по някаква причина нямат късмет с жените. За кого говорим? Да, за мъжете-срамежливци, които се изчервяват при вида на красива дама и не могат да вържат две думи на кръст.

Мъж Рак
Галантен, добре възпитан, учтив – изглежда като идеалния кандидат за ролята на младоженец. Но… Ракът кани дамата на танц и се оплита в краката й. Подопечният на Луната пристига на семейна вечеря у дома на любимата, пада на прага, чупи любимата ваза на баба й и успява да полее с седящите и от двете му страни.
Звездите препоръчват на скромният Рак да се отърве от комплексите и да намери най-накрая своята принцеса.

Мъж Везни
Всички сме чували как Везните умело съблазняват жените и разбиват сърца. Но любимецът на Венера често изпада в ступор поради срамежливостта си. Той се страхува от отхвърляне, от разочарование, от поражение. А жената, което наистина харесва, заобикаля от километър. Защото с нея той ще се държи точно като горкия Рак : със сигурност ще започне да заеква, ще пребледнява и да се препъва на равното.

Мъж Козирог
Земният мъж, който в службата не му млъква устата, в присъствието на хубави момичета се превръща в пълно дърво. Потръпва от допир, почервенява като домат от откровени погледи и като цяло бяга от флирт. Ако сте срещнали мъж Козирог, който се е научил да прикрива срамежливостта си, поздравления!

Нерешителни, уязвими, плахи - толкова е лесно да обидиш мъжете от тези три зодии. Ако искате да сте с тях, създайте условията, при които Ракът, Везните и Козирога ще се отворят. И тогава няма да ги познаете!

#мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници