Седмичен хороскоп до 25 август

Седмичен хороскоп до 25 август

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

За днес не се препоръчва работа в екип и участие в колективни мероприятия. Стойте далече от груповите срещи, където конфликтите може да ескалират. По някакъв начин настройвате група хора срещу себе си и може да бъдете изключени от играта. Ден и на фатално привличане, което ще се отрази негативно на старите ви партньорски връзки. Ще ви употребят и ще ви спретнат компромат. На 19-и проблемите са там, където се събира тълпа. На 20-и конкуренцията ви се обединява, а и близките се опитват да ви налагат мнението си. Родените в третата декада са в услуга на трети лица на 21-и до обед. Пазете свои и чужди тайни. До 22-и на обед сте включени в компроматна игра. На 23-и ситуацията се променя и на 24-25-и се връщате към старото и традиционното.

Телец 21 април – 20 май

Станете рано, свършете важното до обед. За следобед не планирайте участие в групови сбирки, но може би ще се наложи да участвате поради избора на партньора. Ще бъдете изкушени, а тези, които познават слабото ви място, ще ви вкарат в неприятни схеми и комбинации. Съветът е да ограничите контактите и да не позволявате намеси в личния и семеен избор. Контролирайте децата. На 19-и късметът ви е до обед, след това влизате в неблагоприятни връзки и до 20-и на обед сте на прага на изневери. Изневерявате и на собствения си стил на живот. На 21-и правите успешни контакти и подписвате изгоден договор. Активизирайте се. На 22-и клюката върши мръсната си работа, пазете си тайните. От 23-и вече сте на по-добра позиция. 24-25-и стопяват дистанции и помиряват сърца.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на фатално привличане, което може да ви скара и раздели с партньори и близки. Не се отклонявайте от пътя, следвайте съгласувания семейно план и не позволявайте на нищо странично да ви подведе. Увеличете самоконтрола и не се оправдавайте с грешките на другите. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво, изкушенията са навсякъде, трудно е да устоиш. 19-и е зареден с конфликти, особено за родените в третата декада. На 20-21-и пътувайте, уредете лични и делови срещи, преговаряйте, подпишете нови договори. Идват печалби и постъпления в бюджета и на 22-и, но от обед клюката се активизира. От 23-и Слънцето навлиза в Дева, а Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се подредят стари връзки и да се върнат дългове.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес миналите ви грехове и грешни избори се връщат като бумеранг и се опитват да провалят настоящи връзки и бъдещи планове. Стара любов изплува от забвението и отново ви изкушава. Не се обръщайте назад, ограничете контактите, не си позволявайте изневери. Конкуренцията ще ви спретне компромат и ще провали нещо важно за бъдещето ви. Не се препоръчва работа в екип. От 19-и Луната навлиза в знака на конфликтните ви Везни и в следващите два дни може да си имате проблеми с Темида. Постарайте се да излезете от игри, които не са ваши и не се играят по правилата. На 22-23-и печелите предимства и водите в класацията на успеха. Не споделяйте планове и намерения преди да станат факт. На 24-и контролирайте емоциите. На 25-и успехът е с вас.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на третия в играта, който с действията си може да провали бъдещето на други двама. Не участвайте в подобни схеми. Ще ви провокират ревност и тормозещи чувства, а и партньорът ви може да бъде осведомен от „доброжелатели”. Не взимайте прибързани решения, независимо кой и защо ви пришпорва да го направите. Едно пътуване ви отдалечава от един проблем, но създава друг. За 19-и не си определяйте срещи с тези, на които нещо дължите. Попадате под неприятно влияние. На 20-21-и пътувайте, участвайте в голямата игра. Ще блеснете на сцената на живота и ще получите изгодни предложения. На 22-23-и попадате в изкусителни положения, които ще носят мимолетна радост за сетивата, а после дълго ще се плаща. Офертата от 24-25-и ще е добре излъсканото старо.

Дева 23 август – 22 септември

Днес съвместните инициативи ще ви отворят много работа и грижи, в същото време разбирате, че другите не се стараят толкова, а получават повече от вас. На прага сте на експанзивна реакция, която може да доведе до прекратяване на делови и лични отношения. За да избегнете всичко това, работете самостоятелно, не се включвайте в колективни дейности и си гонете личния интерес. Родените в третата декада са пред емоционална експлозия на 19-и. 20-и ви води към нови връзки и отваря нови възможности. Не се ограничавайте в нищо, избирайте и храната си по каприз до 21-и на обед. След това до 22-и се оглеждайте за нови варианти. На 23-и в 09 ч. 13 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Дева. До вечерта и Меркурий тръгва ретроградно. 24-25-и са дни на промени.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес третият е излишен и не бива да се допуска в отношенията на други двама. Точно днес не отсъствайте от дома, от семейните сбирки и вечери. Ще се появяват странични хора и влияния, които може да настроят близки и партньори срещу вас. Не е ден за изневери, но някой ще опита от забранения плод. Нищо няма да остане скрито, за всяко удоволствие утре ще се плаща с лихвите. Луната навлиза във Везни, гответе се за пътувания и промени, уредете имотна сделка. За 19-и се препоръчват двустранни срещи, за 20-21-и планирайте съвместни инициативи, рекламирайте се, сключете договори внедрете се в нова среда. На 22-и до обед преговаряйте с фирми и лица от чужбина. От 23-и ограничете новите инициативи. На 24-и шансът ви е до обед. 25-и идва с конфликт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес не правете никакъв избор, особено между доброто и злото. Ролите ще се сменят и в желанието да направите нещо положително ще излезете виновни и ще ви обвинят в намеса. Не влизайте в ролята на третия в отношенията на други двама. Изневерите ще провалят не един живот и връзка. Не ви трябват и съветници, много добре знаете как е най-добре да се постъпи. За 19-и се препоръчват самостоятелни действия, съвместната инициатива зацикля. 20-21-и носят късмет и успешни изяви, подпишете нов договор. На 22-23-и Луната от Скорпион е в конфликт с Венера от Лъв. С действията си засягате чувства и интереси на хора с власт и положение. Очертават се и изневери. На 24-и уточнете спорните въпроси. 25-и е ден на провокации, контролирайте емоцията.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада изкушенията са на всяка крачка. До обед трудно ще овладеете емоцията и може да се скарате с близки и приятели. Спрете се навреме, за да не развалите ценни връзки и да си провалите уикенда. Следобед обстановката се разведрява, но една непредвидена среща и разговор може отново да обтегнат отношенията. Подгответе си резервен вариант. На 19-и стъпвате накриво в отношенията и допускате странични намеси. На 20-и правите силен и обезпечаващ ход, влизате в нов дом и в нова среда. 21-и е благоприятен за контакти с чужбина, може да намерите нова или допълнителна работа. На 22-и важното уредете до обед. От 23-и в живота ви се появява неприятен дразнител. На 24-и подновете връзка. На 25-и стъпвате на нова база.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в първата декада попадат в стресови ситуации към обед и в следващите два дни трудно ще се измъкнат от капаните, които сами са създали с обещанията си за съвместни инициативи, почивки или други дейности. Ще се наложи да се откажете от нещо приятно и свое, за да удовлетворите чужд каприз или желание. Бъдете внимателни, наоколо дебнат опасни изкусители. На 19-и имате избор сутринта, след това странични хора и фактори ще се намесват и ще променят плановете ви. Луната навлиза в нехармоничните ви Везни и до 21-и ще поставя на изпитание връзките и публичните ви изяви. На 22-и чакайте покана от чужбина, не се отказвайте. От 23-и с навлизането на Слънцето в Дева и работата, и печалбите ви ще нараснат. 24-и носи помирение, а 25 ограничение.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Денят помага на родените в първата декада да направят пробив в нова среда и да станат важен и неотменим фактор в живота на другите. В този ден се изпада лесно под влиянието на тези, на които искаме да повлияем, затова внимавайте и гледайте да не давате много пълномощия на хората, с които влизате в контакт. В живота ви може да се появи нова любов или фатална връзка. На 19-и успявате да направите желани и удобни за другите собствените си амбиции и мечти. На 20-21-и всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще повишава доходите без да променя съществено натоварването ви. Приемайте и предложения от чужбина. На 22-23-и Луна от Скорпион и планетите в Телец са в конфликт с Лъв и Водолей, но на 24-25-и нещата се успокояват, Слънцето вече е в Дева.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на омайниците, на хората, които успяват по един или друг начин да ни влязат под кожата, да ни вкарат в собствения си коловоз на амбиции и желания. Ще ви предложат болезнен избор, в който доброто и злото разменят позициите си и границите в отношенията се размиват. Не мислете, че може да излъжете съдбата и да се скриете от отговорност. Дълго ще се плащат изневерите от този ден. 19-и носи рискове и конфликти за родените в третата декада. На 20-и пътувайте, гостувайте и канете гости, оженете се. Всичко предприето ще носи радост и в бъдеще ще ви обезпечава. На 21-и се обаждат тези, за които мислите. На 22-23-и Луната от Скорпион възражда стари връзки, но и стари отговорности. Някой разбира, че е направил бебето. 24-25-и завъртат колелото на съдбата.

Неда Иванова, "Телеграф"

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници