Скандал! Лоренцо заряза годеницата, няма да се жени, Софка отменя сватбата

Скандал!  Лоренцо заряза годеницата, няма да се жени, Софка отменя сватбата

Фейсбук/Софи Маринова

A A+ A++ A

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат. Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Сайтът Блиц твърди, че сватба няма да има.

И Лоренцо по подобие на майка си започва с драмите и прибързаните решения.

Цялата рода на Софи Маринова била разочарована от кандидат-снахата.

Софи обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и искал да създаде вече семейство. Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради парите на майка му, която е най-известната и една от най-добре платените певици у нас. Но изглежда девойката се е заблуждавала, че може да живее по този начин и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от дома на певицата.

Сега Софи трябва да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размисли и да поднесе поредна изненада, като си прибере момичето отново.


#Лоренцо #Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници