Класация на най-горещите зодии в леглото: Кой е най-страстен?

Класация на най-горещите зодии в леглото: Кой е най-страстен?

pixabay

A A+ A++ A

Чудите се къде в тази класация е вашата зодия? Или зодията на вашият партньор? Нека разберем.

12 място - Козирог
Предпочитате традиционализма. Вие сте скромни, обичате интимни отношения от традиционен характер.
И сте безкрайно дисциплинирани. Не сте привлечени от нестандартни неща. Докато останалите зодии избират да прокарат границите, за да открият най-горещото нещо, никой не може да ви привлече извън зоната ви на комфорт. Няма нищо лошо в това да знаете какво ви прави щастливи и да го правите, но може да пропускате нещо, което би ви доставило повече удоволствие.

11 място - Дева
Вие сте твърде срамежливи, за да опитате нещо необичайно. Не понасяте да бъде център на внимание. Не сте постоянно против нещо ново, но се страхувате партньорът ви да не ви съди. Но, повярвайте, той ще бъде толкова приятно завладян, че ще загуби ума и дума.
Ако не премисляте постоянно нещата в главата си, ще можете да прекрачите личните си граници и да станете малко по-разкрепостени в леглото.

10 място - Телец
Вие сте много авантюристичен човек, който предпочита социалните връзки. Независимо дали става въпрос за приятелство, семейство или любовни отношения, това е най-важната част от живота ви. Когато сте интимни с някого в леглото, искате да изпитате удоволствието от перфектната връзка. Понякога обичате просто да се гушкате.

9 място - Водолей
Не обичате никакви ограничения. Склонни сте да измисляте всякакви интересни мисли и пози. Има обаче едно нещо! По някаква причина ви е неудобно да споделите мислите си с партньора си и ви остава да правите секс в класически пози, мечтаейки за нещо по-интересно!

8 място - Риби
Рибите са склонни да прекарват дните си в спалнят. Често ли ви казват, че сте стара душа? Това се дължи на факта, че сте много по-интелигентни за годините си! Имате нежна душа, която излива онази енергия, която кара хората да се чувстват комфортно с вас. В леглото често знаете какво иска вашият партньор и това се дължи на перфектната мъдрост, която притежавате.

Имате постоянно склонност да избягвате реалността, защото понякога светът може да бъде изключително жесток за красивата ви душа. Това желание за бягство може да ви накара да прекарате дни в спалнята с партньора си.

7 място - Близнаци
Вие сте много нежна душа. Обичате флирта. Нямате проблем да намерите нещо общо с хората. Естественото ви внимание вдъхва у вас интерес да правите секс с различни хора и в различни пози. Искате да опитвате винаги и с всички.
Спокойната почивка по гръб и гледането на тавана по време на интимност ви изглежда като кошмар.

6 място - Везни
Характеризирате се с хармония и справедливост. Поради социалния ви характер и стремежа ви към хармония може да изглеждате малко странни в леглото. Сексът е специален вид синхронизация, на която обичате да се наслаждавате. Обичате идеята за съвкупление на две тела по най-ненормален начин. Външно може да изглеждате безобидни, но всъщност едвам изтрайвате да стигнете до леглото.

5 място - Стрелец
Изглеждате като ексхибиционист. Може да го правите навсякъде. Дори на отворен прозорец, през който съседите може да ви видят. В кола? Няма проблем! На плажа? Със сигурност! Готови сте да правите секс навсякъде благодарение на жаждата ви за свобода.

4 място - Рак
Вие сте много зависими от емоциите си. Това може да ви направи несигурни и да доведе до задържане на много сексуална енергия. Тъй като имате добре развито въображение, знаете какво да правите, когато става въпрос за креватни удоволствия!

3 място - Овен
Искате да сте номер едно! Винаги се стремите към победа. Искате партньора да ви счита за най-добрите. Любовта ви към лидерството ви прави доста силни в леглото. И тъй като сте много импулсивни, сте готови да правите секс навсякъде.

2 място - Лъв
Вие сте едни от най-добрите в леглото! Имате огромен брой качества, които ви правят страхотни в креватните изпълнения. Например, страст към всичко в живота. Започнете ли нещо, карате го докрай. Същото важи и за секса, вие ще направите всичко, за да накарате партньора ви да се наслаждава.

1 място - Скорпион
Вие живеете за голямата страст! Тъй като сте потайни по природа, никой не може да си представи какви бихте могли да бъдете в леглото. Докато не пробва! Запомнете едно нещо, не е нужно да правите странни неща, за да се харесате - ако ви допада мисионерската поза, използвайте я и не позволявайте на някой да ви кара да се чувствате неудобно от традиционните ви предпочитания!

#зодиак #зодии #зодиакални знаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници