Нова дивотия: Жена нагази във Фонтан ди Треви в Рим, за да си напълни бутилка с вода

Нова дивотия: Жена нагази във Фонтан ди Треви в Рим, за да си напълни бутилка с вода

pixabay

A A+ A++ A

Жена бе хваната да прекосява емблематичния фонтан ди Треви в Рим, за да напълни бутилка с вода от фонтана, което е последният шокиращ случай на неуважение на туристи към вековните италиански паметници на културата.

Във видеоклип, разпространен в социалните мрежи, се вижда как неидентифицирана жена стои в средата на забележителността и използва водата от фонтана, за да напълни бутилката си, предава Daily Mail.

Жената пренебрегва поставените около фонтана знаци, които забраняват на туристите да стъпват във водата, а видеото завършва с приближаването на полицейски служител към нея. На фона на случващото се, се чуват възгласите на останалите туристи, които се отнасят с неодобрение към наглата постъпка.


Фонтан ди Треви е една от най-популярните забележителности в Рим. Той е завършен през 1762 г. и привлича повече от 1000 души на всеки час.

Жената, заснела видеото - Лекс Джоунс, разказва пред Storyful, че е станала свидетел на изумителната сцена и веднага е разбрала, че трябва да я запише.


Просто си казах, "Уау, това е лудост, затова започнах да записвам видео", каза Джоунс. Тя добави, че другите около нея са били също толкова объркани, като се имат предвид строгите правила и указателните табели относно забраненото действие.

"Навсякъде имаше табели, които казваха, че това не е позволено", продължи Джоунс.

В крайна сметка се вижда как жената се връща от средата на фонтана, където е напълнила бутилката, и излиза, държейки се така, сякаш нищо не се е случило. Точно преди видеото да бъде прекъснато, се вижда как италиански полицай слиза по стъпалата към жената и накрая установява контакт.

Джоунс заяви, че в крайна сметка жената е била отведена.

Преди да бъде изведена от мястото, жената "продължаваше да се опитва да обясни своята страна и всъщност не разбираше защо има проблем".

#фонтан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници