Астролог: Всякакви ненормални изпълзяват тази седмица, пазете дъщерите и жените си!

Астролог: Всякакви ненормални изпълзяват тази седмица, пазете дъщерите и жените си!

pixabay

A A+ A++ A

Жените сега са под особена заплаха. Младите момичета и красиви дами не трябва да бъдат оставяни сами в нестабилна и опасна среда, защото всякакви ненормални, агресивни, провокативни и брутални представители на подземния свят могат да пожелаят най-ужасни и груби прояви спрямо тях. Това предупреди известният астролог Филип Филипов.

„Моля Ви, пазете дъщерите и жените си, бъдете мили и добри с тях, дори те да не разбират поради каква причина вие ги защитавате значително повече от нормалното! Този период на особено силно влияние на опасност към женското начало и към сърцата и чувствата на хората е до около 15.08, когато се чества Голяма Богородица, защото около 17.08, Сириус ще започне своя Хелиакален изгрев, а на 20.08 Венера отново ще изгрее вече като Зорница“, написа той във Фейсбук.

Той изтъкна, че планетата, която олицетворяваме с любовта, ще направи долен съвпад със Слънцето, докато е невидима. Така се реализира фазата Пълновенерие, обясни астрологът, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. Прогнозата му за катастрофалния трус в Турция 18 дни преди земята да се разтресе, също се оказа точна.

Планетата, която управлява Любовта, Чувствата, Сърдечния живот, Емоциите, Любовните връзки, Женския принцип в света, Младите жени и техния свят..., бе в точен съвпад със Слънцето в 14:15 часа, движейки се ретроградно в невидимо спрямо простото човешко око положение. Това още се нарича фаза на Невидимо Пълновенерие, защото в тази ситуация Венера е най-близко до Земята, и ако тя се наблюдава с телескоп, планетата посестрима на Земята ще изглежда с много голям диск, обясни Филипов.

„Когато Венера е невидима и ретроградна древните астролози са наричали тази фаза с митологичното име Персефона, визирайки дъщерята на Деметра, която е отвлечена от владетеля на подземното царство Хадес. Тази притча символизира с образ и емоционално преживяване космическата фаза на Невидимост на Венера в нейното близко положение до Земята. Именно тъй като Венера сега е изключително близко до Земята, тя особено силно въздейства на жените по света, на емоциите и чувствата, на любовта и интимния живот“, добавя той.

„И колко странно и уникално е, че подземните сили в България именно сега се занимават с определението на това какво е интимна връзка и какво е насилие в интимна връзка, точно сега когато Венера е ретроградна и невидима, и в античния свят има цяла притча за това как такава Венера всъщност се свързва с интимност, сексуалност, но и с насилие, отвличане и брутална конспирация на управляващи сили...“, коментира известният астролог.

„Синхронизацията на изгрева на Венера като Зорница с Хелиакалния изгрев на Сириус и Божествената Нова година, която се чества 3 дни след изгрева на Сириус, се случва, за да донесат и двете Велики Космически Същества - проявителки на Космичната Жена, Висшите енергии на Любовта и Духовността, Спасението и Божествената закрила над Жената в света и Сърцето на човека“, добавя той.

„Интересен момент е, че Венера, намирайки се във фаза на Пълновенерие, се намира в съвпад не само със Слънцето, но и в по-широк съвпад с Лилит, и в добри връзки с Меркурий и Луната, като това помага на психологичните процеси в емоционалния и любовния живот на хората, както и в осъзнаването на сложните процеси в нашето подсъзнание“, обяснява астрологът.

Според него Любовта е защитена от Божественото на всички нива.

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници