Бащата на Кирил Петков в афера с атрактивна брюнетка, по-млада от сина му СНИМКА

Бащата на Кирил Петков в афера с атрактивна брюнетка, по-млада от сина му СНИМКА
A A+ A++ A

Бащата на Кирил Петков – Петко, миналата седмица бе изловен да обядва в ресторант в компанията на млада брюнетка. Кадрите предизвикаха бурен интерес в социалните мрежи, където бяха публикувани. Атрактивната приятелка на Петков-старши се оказа по-малка на години от сина му. Въпреки че самоличността ѝ не бе разкрита, всъщност името ѝ е Антоанета Андонова и е родом от София. Младата брюнетка, споделяща компанията на 65-годишния Петко, е бивша актриса, която е била част от театралната студия на покойния артист, режисьор и известен преподавател по актьорско майсторство Бончо Урумов, пише вестник Ретро.

Антоанета, която се представя като Ани, не е успяла да пробие в театъра и киното и се е насочила към друга творческа професия, а именно аранжирането на цветя. От години тя е собственик на цветарско ателие, намиращо се между столичните квартали „Дианабад“ и „Студентски град“. През последните месеци дружката на Петко Петков многократно е публикувала обяви в интернет, чрез които си търси помощници флористи, за да я отменят в работата.

Оказва се, че младата и атрактивна Антоанета е увлечена и по бойните спортове, досущ като близкия ѝ Петко Петков. Тя е участвала в майсторски семинари по удански цигун и багуа джан, които са бойни изкуства, наподобяващи кунг-футо, и дори се е сдобила със сертификати за уменията си.

Самият Петко Петков е един от основоположниците на японското бойно изкуство айкидо у нас. Той е част от първата създадена в България айкидо група, като това се случва пред 1985 г. По професия бащата на Кирил Петков е експерт по биология. Негови приятели разказват, че татко Петко продължава да тренира японското бойно изкуство и до днес. Именно по негово настояване навремето синът му Кирил се сдобил с кафяв колан по карате, а после тренирал и в залата на баща си, като с бойни спортове се занимавал до студентските си години.

Близките отношения на младата Антоанета с Петко Петков датират от поне 5 години и тя е добре позната на цялата фамилия. Със снаха му Линда са първи приятелки, а в социалните мрежи двете често си правят комплименти. Не се знае какви обаче са отношенията на цветарката, която видимо изглежда на половината на възрастта на Петков-старши, със законната му жена Венета.

Майката на Кирил Кирил Петков от дълги години живее в Канада, където се и пенсионира. От време на време си идва за по няколко месеца на гости при сина си, снахата и внучките в София, но брачните ѝ отношения с мъжа ѝ Петко са напълно неясни. През последните години двамата никога не са били засичани заедно публично, нито пък имат снимки като семейна двойка. Един покрив не споделят от 2007 г., когато Кирил и баща му се връщат от Канада в България без нея.

#Петко Петков #Кирил Петков #гадже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници