Жените, които предпочитат 80% от всички мъже на Земята

Жените, които предпочитат 80% от всички мъже на Земята

pixabay

A A+ A++ A

Въпросът за привлекателността е много труден, защото всеки има свои вкусове. Но статистиката идва на помощ – именно тя дава най-обективния отговор.
Проучванията са проведени онлайн и в реалния живот. Анкетираните са мъже на възраст от 20 до 40 години. Въпросите засягат основните моменти във външния вид и поведението. Оказва се, че има три необикновени неща, които мъжете харесват в жените.

Въпроси на женствеността
Според статистиката, мъжете все повече харесват независими жени. Типичните домакини привличат само половината от анкетираните. Другата половина се състои от тези, които искат да видят до себе си завършен човек с финансови и бизнес цели и тези, които не могат да отговорят еднозначно на този въпрос.
Агресивността вече не е на мода: едва около 3% от анкетираните се влюбват в такива дами. Останалите оценяват женствеността и скромността.
Лоши навици като любовта към цигарите или алкохола не вълнуват около 10% от силния пол. Останалите са против.
Още по-малко мъже харесват, когато една дама псува. Приблизително 5% считат грубите думи за нещо нормално. Останалите предпочитат образът на женствеността да се допълва от сдържаност в думите.
Що се отнася до облеклото, диапазонът от отговори е просто огромен. Почти всички заявяват, че чистотата е най-важното нещо. Повечето мъжете харесват чисто женствени дрехи като рокли и поли.

Височина
Експертите смятат, че идеалната формула за ръста на една жена е „височината на мъжа минус пет до седем процента“. Оказва се, че колкото по-висок е представителят на силния пол, толкова по-голяма трябва да е разликата в ръста с избраницата му. Например, двуметров мъж (200 см) ще пасне на дама с височина 186-190 см.

Всъщност, повече от 80% от анкетираните смятат, че една дама трябва да бъде на същата височина като тях или по-ниска . Останалите допускат възможността жената да е по-висока от тях. Освен това, статистиката показва, че двойки, при които дамата е по-висока, стигат до брак четири пъти по-рядко.

Цвят на косата
Това е един от най-важните въпроси за нежния пол. Анкетираните мъже наричат брюнетките и блондинките привлекателни приблизително еднакъв брой пъти - около 30 пъти от 100.

Останалите 40% от анкетираните или не могат да отговорят точно или казват „не е толкова важно“. Има и такива, които харесват червенокоси - около 6%.

Грим
Около 15% от мъжете харесват грим с акцент върху очите и устните. Около половината от анкетираните заявяват, че харесват естествеността с минимум козметика. Останалите се въздържат или не могат да отговорят на този въпрос.
Това означава, че около една трета от представителите на силния пол не съдят за красотата на жената по грима. Те или не го забелязват, или не им пука за него. В тази връзка експертите съветват да не се тревожите много за козметиката, но ако искате да се харесате на мнозинството, важно е да знаете кога да спрете.

Татуировки и пиърсинг
В този случай отговорите са много ясни. Само 11% от мъжете харесват татуировки и пиърсинг. 76% от анкетираните заявяват категорично „не“.
Повечето мъже, които са негативно настроени към татуировките, смятат такива жени за лесно достъпни и ненадеждни, въпреки че няма пряка връзка.

Ум, образование и интелект
Повече от 80% от мъжете искат да видят до себе си жена, с която да имат за какво да говорят. Изследванията показват още, че ако една дама се интересува от "мъжки" теми, има много по-голям шанс да успее.
Интелигентността и образованието са важни за половината от анкетираните. Може би това е просто остатък от минали стереотипи - че ако човек няма висше образование, тогава не трябва да свързвате съдбата си с него. Във всеки случай мъжете стават все по-лоялни по този въпрос.

#жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници