Строго секретно! Защо Ватикана крие историята на света преди Великия потоп?

Строго секретно! Защо Ватикана крие историята на света преди Великия потоп?

Картина на Айвазовский И. К. ,1864 г., ru.wikipedia.org

A A+ A++ A

Римокатолическата църква старателно крие истината, така че широката общественост да не знае за съществуването на напреднала цивилизация преди Великия потоп.

Историята на света преди потопа беше скрита и премълчавана от Ватикана поради библейски идеологии и като начин да се предпази света от взаимодействие с извънземни видове.

Могъщи сили нахлуха в историята, а артефакти и научни документи, които свидетелстват за света преди големия потоп, бяха конфискувани. Църквите са построени на езически места както за завладяване на цивилизации, така и за покриване на руините на допотопни сгради.

Тя разпространи историята, че ние сме били неандерталци, които след това са еволюирали до нашето сегашно човешко състояние. Опитът обаче показва, че това не е така. Но защо ядрото на Римокатолическата църква организира това прикриване?

Това е така, защото тази допотопна цивилизация всъщност е била "посята" от извънземен вид. Този вид е изградил невероятно количество монолити и впечатляващи артефакти, които просто нямат равни в съвременния свят. Тези извънземни засяха първите човешки популации, за да ги доведат до мястото, където сме днес, въпреки че потопът изтри голяма част от тези доказателства.

Ако широката общественост знаеше за тази по-ранна цивилизация, нямаше да има контрол над населението. Нещо повече, езическите места, където са построени много църкви, са служили като портали за тези извънземни да пътуват напред-назад между Земята и техните региони на Вселената.

Някои доказателства за това се намират както в останките на гиганти, така и в останките на хора с други генетични аномалии. Тези аномалии са причинени от смесването на нечовешки видове с хора.

Големият потоп можеше да изтрие всички тези аномалии от лицето на земята, но не се справи със задачата. Така че Ватикана трябваше да влезе с идеологията на Библията и да се опита да скрие останалите доказателства. Вълнуващо е да гледате как някои от тези масивни прикрития се разкриват, докато любопитни изследователи откриват все повече и повече доказателства за тази велика цивилизация.

Тимъти Алберино, режисьор и домакин на документалния филм за разкритията "Истински легенди, безразсъдство", твърди, че има доказателства за дългогодишен заговор от страна на Ватикана да скрие историята на света преди Големия потоп и в същото време да подготви човечеството за идването на техните космически господари, които ще донесат различно евангелие.

Алберино казва: "Скрити в трезори и архиви открихме доказателства, че всъщност – и това не е просто някаква теория на конспирацията, вярно е – че Ватикана е имала достъп до скрити артефакти, особено артефакти, свързани с реалността на света преди Потопа на Ной, които те конфискуваха и скриха."

Историята е изопачена и Ватикана знае всички тайни. Ватикана непрекъснато наблюдава небето с телескопа LUCIFER, подготвяйки се тайно за пристигането на своите извънземни господари.

Изглежда, че съзнателно създават нещо, което ще постави Римокатолическата църква в челните редици на служителите на извънземните откровения.

Тези, които контролират миналото, контролират бъдещето и никоя организация на земята няма по-строг контрол върху официалната история от Римокатолическата църква.

Източник: nepoznato.energetika-bg.com


#Великият потоп #Ватикана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници