БГ абсурди: Влак не изчака пътниците и ги заряза да чакат цяла нощ на строзагорската гара

БГ абсурди: Влак не изчака пътниците и ги заряза да чакат цяла нощ на строзагорската гара

Pixabay

A A+ A++ A

16 души пренощуваха на жп гара Стара Загора. До случката се стига, след като влак не ги изчака и ги остави без превоз. За инцидента разказа в ефира на Радио Стара Загора един от пътниците - Николай Тодоров.

"В 22:20 ч. тръгнахме с влака Русе-Бургас, който е с прекачване в Стара Загора. Пристигнахме на старозагорската гара със закъснение от половин час в 3:41 мин. Влакът за Бургас е тръгнал минути по-рано без нас", сподели Тодоров. Той разказа, че всички пътници са си закупили онлайн билети и нямат никаква вина за изпускането на прекачването за Бургас. По този начин хората, сред които жени, деца и чуждестранни граждани, са останали до сутринта на старозагорската гара. "Отношението на служителите на гарата, както и на телефонните услуги на БДЖ, беше много лошо към нас. Осигуриха ни 2 стаи с по 3 легла, които бяха под всякаква критика, и така изкарахме нощта", каза още той.

Преди минути Николай Георгиев съобщи, че пътниците вече са се качили на бързия влак за Варна. На тях им предстои още едно прекачване в Карнобат.

#влак #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници