4 мъжки зодии, които имат нужда не от жена, а от майка

4 мъжки зодии, които имат нужда не от жена, а от майка

pixabay

A A+ A++ A

Общоприето е, че мъжете, избирайки съпруга, подсъзнателно търсят момиче, което прилича на майка им. Но има и такива, които напълно пренасят поведението на разглезени синове в семейния живот и понякога, докато играят на компютърни игри, викат на жена си: „Мамо, гладен съм!“. Под какви съзвездия са родени тези мъже?

Мъж Телец
Земното момче боготвори майка си. И винаги е мечтало да срещне момиче, което да я замени ... Е, не напълно, но поне донякъде. Телецът иска да разхвърля чорапи, а мама да прибира. И когато е настинал все хленчи, а мама трябва да го съжалява. Разбира се, съпругата отдавна е престанала да търси причините за такова инфантилно поведение. Тя гледа с нежност съпруга си-син и се опитва да задоволява всичките му капризи.

Мъж Лъв
Страхотният и непобедим Лъв също гледа на жена си като на майка. Но първо, огненият съпруг се грижи да възпита правилно жена си. „Ти трябва да готвиш като майка ми. Трябва да управляваш домакинството като нея.“
Когато е под крилото на милата си майка, която никога няма да го предаде и ще го обича такъв, какъвто е, Лъвът буквално цъфти и връзва.

Мъж Козирог
Бруталният Козирог сваля маската на смел мъж веднага щом се прибере от работа. В прегръдките на съпругата си той се превръща в малко момче, което има нужда от майчина любов. Може би не е бил обичан като дете? Или може би мама е била твърде властна и деспотична? На кого му пука? В крайна сметка така Козирогът се чувства щастлив. А какво чувства съпругата-майка не е толкова важно.

Мъж Риби
„Скъпа, изпечи ми кекс“. „Мила, направи ми масаж“. „Мамо, пусни анимационните филми. О, извинявай, исках да кажа мила ми съпруго!“ - оправдава се съпругът Риби и целува жена си по бузата. И съпругата се радва, че е майка, защото тайно мечтае да превъзпита непослушното момче. За съжаление, това е невъзможно!

#годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници