Суперпълнолуние във Водолей

Суперпълнолуние във Водолей

pixabay

A A+ A++ A

Акцентът на тази седмица е Пълнолунието на 1 август в 21:32ч. Суперпълнолуние, защото Луната се намира много близко до Земята и ще изглежда особено ярка и красива, а нейното влияние ще се усеща особено силно.

Влиянето на Суперпълнолунието ще продължи следващите две седмици. При пълнолуние имаме опозиция на Слънцето (в Лъв) и Луната (във Водолей). Създава се интересна динамика между личното изразяване (Лъв) и колективната ни роля (Водолей). Очаква се следващите седмици да донесат много възможности и значими промени в различни области на живота.

Знакът Водолей е знак на идеализма, философията, със силен хуманитарен дух, знак на приятелството, въпреки че понякога се стреми към бунт, защото иска да подобри света, да защитава каузи, в които вярва. Символично Водолеят е представен като водоносец, който знае как да накара потока от космическа енергия да потече, напоявайки аспектите от нашия живот. Водолеят трансформира потока от изливащи се емоции от нас, трансформира ги в позитивни, за да остане само светлото в нас.

Това пълнолуние ще подтиква как по-ярко да блеснем и да се откроим в социалната среда. Тригонът на Марс в Дева с Юпитер в Телец ще ни зарежда с енергия, решителност и дързост през цялата седмица, което е благоприятно за поемане на инициативи и уверено посрещане на препятствията. Много е важно да се отделя нужното внимание на детайлите и да не се пропускат, тъй като те са гаранцията за постигане на дълготраен успех.

Опозицията на Меркурий в Дева със Сатурн в Риби ще донесе някои предизвикателства в областта на комуникирането и ежедневните дейности. Не е изключено да има закъснения, откази, ограничения, технически проблеми, затова са нужни търпение, по-добра организираност и дисциплина. Може да ни накара да се почувстваме притиснати от отговорности или предизвикани в рамките на ограниченията, които си налагаме, ограниченията, които смятаме, че имаме, и нашите собствени страхове и лични блокажи.

Ретроградната Венера в приближаващата квадратура с Уран ще внася известен смут във финансовата и любовната сфера в следващите дни. Могат да възникнат непредвидени обстоятелства, които да засегнат взаимоотношенията, търсене на по-голяма свобода, внезапно влюбване, но едва ли нещо сериозно и удовлетворяващо ще произлезе от това. Бъдете внимателни в действията и решенията си.

Ако искате да промените нещо в живота си, да премахнете нещо, което ви притеснява или да продължите напред с нова идея, проект, връзка или промяна в отношението, възползвайте се от мощната енергия, която ви предлага това Суперпълнолуние и следвайте своето сърце.

Когато човек излъчва любов, другите хора усещат, макар и несъзнателно, тази вибрация. И причинява верига от промени, точно като кръговете, които камъкът предизвиква върху повърхността на водата, във вълни, които се разпространяват, докато достигнат измерение, за което нямаме представа. Нашите действия, колкото и малки да са, имат дълбоко въздействие върху универсалната енергия. Емоциите ни също. С повече любов и добри мисли можем заедно да променим света.

#пълнолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници