За да я "накаже": 16-годишно гадже на Тити Папазов му изневерило, той ѝ остригал косата ВИДЕО

За да я "накаже": 16-годишно гадже на Тити Папазов му изневерило, той ѝ остригал косата ВИДЕО

стоп кадър

A A+ A++ A

Президентът на баскетболния клуб на Левски Константин Папазов публично разказа покъртителна лична история от миналото. Във водкаста "При ТоТо" Тити разкри, че е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. За да я "накаже", Папазов опитал да остриже косата на момичето. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата ѝ.

Всичко това се случило в апартамент в "панелка", а виковете на момичето оглушили целия вход. На помощ се притекъл съсед, който позвънил на вратата. Папазов попитал съседа какво би направил, ако хване жена си в изневяра с най-добрия му приятел. А съседът му отвърнал, че ще я убие. На това Папазов отговорил, че той само "възпитателно" я подстригва. Баскетболният треньор предварително предупредил момичето, че ако му изневери, ще ѝ остриже косата. Връзката на Папазов с въпросното момиче е била преди да се събере със съпругата му Маргарита през 1995-та и след връзката му с плувкинята Невяна Митева в началото на 90-те. Тити Папазов е роден през 1967 година, което означава, че по време на връзката си с 16-годишното момиче е бил на около 25-28 години.

По-рано този месец Тити Папазов избухна срещу жените! Баскетболният треньор нарече с грозни епитети представителките на нежния пол в отговор на въпрос "Кой трябва да е водещият в една връзка – мъжът или жената“.

Бомбата Папазов, който беше кандидат за кмет на София преди години вървеше по време на анкета на столичния булевард "Витоша“, на която отговаряше в движение.

"Жените много обичат да командват, но истинската жена е тази, която командва у дома, а пред обществото декларира авторитета на своя мъж. Но те са много малко. Повечето са комплексирани и тъпи“, каза Тити Папазов, цитиран от "България Днес".

#Тити Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници