СНИМКИ Приятели на кълцаната Дебора я показаха! Не е ревнива наркоманка, както я описва касапинът

СНИМКИ Приятели на кълцаната Дебора я показаха! Не е ревнива наркоманка, както я описва касапинът
A A+ A++ A

Приятели на накълцаната от изверга Георги Георгиев - Дебора М. публикуваха нейни снимки, за да разсеят съмненията за личността й. В последните два дни тролове в социалните мрежи, вероятно приятели на бруталния садист Георги, твърдят, че 18-годишното момиче било "долна наркоманка".

Всъщност същите са твърденията на самия комплексар, който в личен чат след зверството е обявил Дебора за ревнива наркоманка, която е влюбена в него. Истината обаче се оказа съвсем различна - Дебора е красиво момиче, което има слънчев и приветлив вид.

Дебора

Имала е неблагоразумието да завърти кратка аватнюра с Георги Николаев Георгиев, който се оказа с жена и дете и крайно психопатично поведение, характерно за най-опасните социопати.

Междувременно стана ясно, че освен, че я е удрял, има счупен нос, той е остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче 21 пъти, в следствие на което са ѝ направени 400 шева, за да може раните да зараснат по-бързо.

Припомняме, че след бруталното деяние Георги бе пуснат на свобода без мярка, тъй като лекарите са окачествили нараняванията като лека телесна повреда.

Момичето се затваря вкъщи и не разговаря с никого до онзи ден, когато нейната майка и близка решават да разкажат на цяла България и света за случилото се.

Като лавина цялото общество остро осъжда този безсрамен акт на жестокост и агресия. След медийния и обществен натиск извършителят бе арестуван за 72 часа, а момичето разпитано отново.

#Стара Загора #Георги Николаев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници