Задържаха пак сочения за извършител на бруталното нападение над младо момиче в Стара Загора

Задържаха пак сочения за извършител на бруталното нападение над младо момиче в Стара Загора

Pixabay

A A+ A++ A

Задържаха сочения за извършител на бруталното нападение над младо момиче в Стара Загора - Георги Николаев рано тази сутрин, предаде БНТ. Скандалният случай предизвика гняв сред обществото, а прокуратурата вчера съобщи, че ускорява разследването.

18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, счупен нос и обръсната глава, след като приятелят ѝ Георги Николаев я нападна и обезобрази с макетен нож.

Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това - като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода. Той работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.

По случая са разпитани свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка "забрана на лицето да напуска територията на България".

След укриване на Георги Николаев, той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР - Стара Загора на 30 юли 2023 г., около 7:30 ч., на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил. Той е осъждан за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. С постановление на наблюдаващия прокурор мъжът е задържан за срок до 72 часа, след предявяване на обвинение, съобщиха от държавното обвинение.

По-късно днес се очаква на съвместен брифинг на полицията и прокуратурата, за да бъдат оповестени повече подробности по случая.

#задържан #Георги Николаев #обезобразено момиче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници