Доброволец: Миро ще гаси пожари на Корфу

Доброволец: Миро ще гаси пожари на Корфу

ФБ/Миро

A A+ A++ A

"Ще гася горски пожари на остров Корфу", обяви певеца Миро пред NOVA . Бившият сценичен партньор на Галя от култовия дует "Каризма" разкри, че има специално отношение към гръцкия остров.

"Ние се оженихме с Мария в Корфу, над църквата в едно село, а сега точно там гори. На острова в момента има български доброволци, които гасят. Ще се присъединя към тях", обеща попзвeздата.

Миро добави, че понякога се е замислял дали да не изостави всичко и да избяга на някой самотен остров. "Представям си как съм рибар на празен остров в Карибско море, но после си казвам, че съм щастлив човек и няма мърдане", каза още певецът.

Изпълнителят на хита "Минаваш през мен" сподели,че като дете си е мечтал да бъде рибар или мореплавател. През годините обаче тези мечти са били изместени и са дали път на ангажираността му с екологични проекти и грижа към животните, пише "Телеграф".

Миро довери, че е особено щастлив от това, че другите му хитови парчета - "На върха на планината" и "Гълъбо", са оженили стотици двойки у нас. "Това вече не са мои песни, а на тези хора", убеден е певецът.


#Миро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници