Китайски пророк предсказа страшна съдба на света през идните 2 г.

Китайски пророк предсказа страшна съдба на света през идните 2 г.

Facebook/Craig Hamilton-Parker

A A+ A++ A

Мистериозният комарджия и пророк от Китай, който по-рано предсказа датата на смъртта на кралицата на Великобритания и спечели от това 850 милиона долара, направи три нови пророчески залога.

Те съдържат „плашещи предсказания“ за съдбата на света. Според пророка през периода от 2023 до 2025 г. ще се случат ужасни събития.

Първото ще бъде самолетна катастрофа с пътнически самолет. Пророкът каза, че това ще се случи не по-късно от 1 октомври 2023 г.

Второто събитие е смъртта в резултат на опит за убийство на един от лидерите на страните от НАТО. Датата на смъртта на неназования политик ще бъде следващата година.

Третата прогноза се отнася до използването на ядрени оръжия и ще засегне голям брой хора. Според предсказателя в една от страните ще има терористична атака, в която ще бъде използвана „мръсна бомба“. Това ще стане преди 2025 г.

Експертите отбелязват, че необичайните проценти за букмейкърите не са нещо необичайно. В допълнение към „плашещите прогнози“ (самолетна катастрофа на лайнер, опит за убийство на един от политиците), букмейкърите приемат залози, например, за събития като „Владимир Путин е безсмъртен човек“, „Марк Зукърбърг е рептил“, „Създаване на СССР-2“, „Използване на ядрени оръжия (всяко ниво)“, „Тексас ще напусне САЩ“.

Освен това експертите не изключват, че някои играчи са наясно с прогнозите, направени от екстрасенси и гадатели. По-специално, Крейг Хамилтън-Паркър, който е наричан „новият Нострадамус“ в Обединеното кралство, също предсказа датата на смъртта на Елизабет II.

А преди това се сбъднаха прогнозите му за пандемията, Брекзит и избирането на Доналд Тръмп за президент, припомня curiousfact.ru. Крейг дори имаше видение за крал Чарлз. Екстрасенсът сънувал яйца. Първоначално той не разбра какво може да означава видението и няколко седмици по-късно Чарлз беше замерян с яйца по време на посещение в Йорк.

Превод: GlasNews

#Крейг Хамилтън-Паркър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници