Не кръщавайте децата си с тези имена през 2023-а! Цял живот ще са нещастни!

Не кръщавайте децата си с тези имена през 2023-а! Цял живот ще са нещастни!

Pixabay

A A+ A++ A

За да избегнете неприятности понякога е добре да се вслушвате в езотериците. Нищо чудно, че казват, че както наречете кораб, така ще плава. Това важи и за хората. Имената им може да определят съдбата им, чертите на характера им също. Когато избират име на детето си, родителите поемат отговорност за неговото бъдеще.

Как да изберем име за бебето ни? Естествено, може да разчитате на календари и светци. Не забравяйте обаче, че годината на раждане на бебето влияе също на избора на име. В следващите редове ще ви разкрием какви мъжки и женски имена не трябва да давате на детето си през 2023 година, пише jenata.blitz.bg.

Ще ви дадем и предложения с названия, които пък може да използвате.

Припомняме, че тази година минаваме под знака на Черния воден заек. Ето защо е необходимо да се вземат предвид неговите „желания“ и да се дават имена на децата със силна енергия.

Момичетата не трябва да се наричат с имена като Надежда, Светла, Вяра, Александра, Людмила, Ина и Елвира. Смята се, че те не съответстват на енергията на символа на текущата година, което означава, че могат да повлияят неблагоприятно на съдбата на детето.

От своя страна успешните имена за момичета през 2023 г. са Алис, София, Милена, Емилия, Дария, Дарина, Карина, Евгения. Те ще помогнат на момичетата да разгърнат потенциала си, да постигнат успех в кариерата и личния си живот.

Момчетата, дори повече от момичетата през 2023 г., трябва да носят имена, които имат „силна“ енергия. Трябва да претеглите плюсовете и минусите няколко пъти, преди да решите как да кръстите син, роден в годината на Заека.

Неблагоприятни през 2023 г. са имена като Александър, Николай, Юлиан, Адам, Анатоли.

Кирил, Димитър, Андрей и Константин ще са чудесни имена за вашия син през 2023 г. уверяват езотериците.


#езотерика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници