Стар ръкопис разкрива: България изчезва през 2084 г.!

Стар ръкопис разкрива: България изчезва през 2084 г.!

Pixabay

A A+ A++ A

Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в Австралия, но изведнъж решила да се завърне в родината заради мистична сила, която я дърпала. „Моята родна земя сякаш искаше да ми предаде някакво послание. Върнах се в България и изкарах едно вълшебно лято в една изоставена махала в Балкана. Там усетих земята си, открих мъдростта на старите хора и пренаредих ценностите си. След това лято започнах да се връщам често в родината си и да обикалям места, по които рядко стъпват туристи. Интересуваха ме забравените кътчета, които все още съхраняват тайните на старите българи. В една изоставена родопска махала срещнах учителя М. Т., който ми разказа смайващи неща за произхода на нашия народ. Той ми подари ръкописа с българските съдби – знанието за календара на нашите прадеди, за това как са свързвали всяка седмица от годината с някое цвете, дърво, камък или животно. За билките, които закрилят всяка българска съдба, и за свещените места по нашите земи, от които можем да черпим енергия“, разказва тя.

Дълго време Ина разчитала ръкописа, а неин познат, преподавател по история, потвърдил автентичността на текста, който бил създаден през първата половина на XIX век и е събрал знание, което дотогава се е предавало устно – от поколение на поколение, пише "Ретро".

В него тя открива и шокиращо твърдение, че България ще изчезне след само 61 години. „Така е записано в ръкописа. За съжаление, виждам как народът ни се стопява от година на година и е напълно възможно предсказанието за изчезването на българите през 2084 г. да се сбъдне“, коментира Ина.


#ръкопис #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници