Вили Вуцов попиля БФС: Бъркат си в носа и чакат да падне таванът

Вили Вуцов попиля БФС: Бъркат си в носа и чакат да падне таванът
A A+ A++ A

Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов коментира в традиционния си колоритен стил победата над Беласица Петрич с 2:1 на стадион "Христо Ботев", с която "ковачите" временно се изкачиха на първо място в класирането на Втора лига.

"Целта е този отбор да има дух, да има сърце. Дано да идват и повече хора. Малко ми е криво, че има толкова малко хора. Мен няма какво да ме гледат. Аз си имам фотообектив, ако трябва да се снимам и да се гледам. Да гледат тези момчета и да им се радват, защото те заслужават", заяви Велислав Вуцов.

Колоритният треньор не пропусна и "любимата" си тема - съдийството: "След тъпотиите на този в жълто ли беше, в сиво ли този човечец в средата на терена нямам лек за него. Нямам как да ги пазя, вече разбирам, че явно има организация. Много им дойдох на много хора. На много хора им казвам истината и вече съм убеден, че всички минават през инструктаж. Знам кой е. Много скоро ще им се виe свят. Обещавам. Няма да трае дълго".

"Разбрахме програмата 15 минути преди мача. Сега правя импровизации кога ще тренираме, как ще правим. Това са много неща. Решил съм тази седмица да се чуя с всички колеги в Б Група, не да правим преврати, а да помислим, да дадем някаква насока, така не може. Пълна аматьорщина е да не си знаеш програмата. А група ако чакат мача примерно на Лудогорец в Шампионска лига, ние какво чакаме? Да падне таванът, не знам к"во чакаме. 60 лева беше хотелът във Варна преди 15 дена, стана 92, сега като тръгнем да търсим ще е 120. Кой ще ни ги възстановява тези щети не е ясно. На някого му е удобно да си бърка в носа и да чака да падне таванът", завърши Вуцов.

#Янтра #Вили Вуцов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници