Тотални промени през идните 18 месеца, ето какво да очаква всяка зодия

Тотални промени през идните 18 месеца, ето какво да очаква всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли за първи път от януари 2022 г. всяка зодия ще започне ново лично пътуване.

В този трансформиращ ден ще бъдем призовани да се опрем на ключови занимания, които дават приоритет на личната ни независимост, разказват от Elite Daily, пише Една.бг.

В света на астрологията Северният и Южният възел често биват неразбрани, тъй като всъщност не са планетарни тела. Ако надникнете през телескоп, символите, изглеждащи като подкова, изобщо не могат да бъдат намерени в космоса. Това е така, защото тези космически точки всъщност представляват местата, където Слънцето и Луната се пресичат в небето. Тези две точки, наричани още лунни възли, също показват къде ще се разгърнат затъмненията - и през последната година и половина те бяха положени по оста на Телец и Скорпион.

Домовете, управлявани от Телец и Скорпион във вашата рождена карта, вероятно са били обект на големи промени през последните 18 месеца. Тъй като Северният възел представлява мястото, където обикновено се случват драстични растежи, върху желанието за повишен комфорт, удоволствие и стабилност има колективен фокус. Следователно в дома от рождената ви карта, управляван от Скорпион, вие сте били призовани да прочистите всички страхове, недостатъци или прекомерни нужди от контрол, които потенциално са ви пречели да постигнете сигурност във вашия дом, управляван от Телец.

Въпреки това, докато възлите се подготвят да преминат към Овен и Везни този месец, вие ще се съсредоточите върху желанието си за независимост, себеутвърждаване и необходимостта да намерите баланс.

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни за първи път от 1987 г. Това означава, че от сега до 2024 г. затъмненията ще се случват в тези два знака през съответните им сезони (между 20 март и 19 април, и 22 септември - 21 октомври). Това означава още, че управляваните от Овен и Везни домове във вашата рождена карта ще претърпят някои доста впечатляващи промени през следващата година и половина (особено ако вашият натален северен или южен възел е в един от тези знаци в наталната ви карта).

Поради мощната природа на затъмненията, ще почувствате ефектите на Северния и Южния възел в Овен и Везни дори когато затъмненията не се състоят. Не забравяйте обаче да обърнете специално внимание на случващото се в сферите, покровителствани от тези домове в рождената ви карта, по време на сезона на затъмненията - тогава те ще бъдат далеч по-забележими.

Ето какво да очаква всяка зодия от разместването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли.

Овен

17 юли предвещава големи промени за вас, тъй като Северният възел се премества в първи дом от вашата рождена карта, свързан със себеизразяване и идентичност. През следващите 18 месеца ще бъдете призовани да отстоявате своята независимост по значими нови начини, които ви извеждат по пътя на новооткрито съзнание. Ще се сблъскате с потенциални решения, променящи живота ви, които засягат не само вас, но и други хора в живота ви, което ви кара да трябва да направите някои решаващи избори, включващи както вашата автономия, така и нуждата ви от взаимозависимост. Сега не е моментът да пренебрегнете изцяло връзките си, но вместо това помислете как хората в живота ви насърчават или пречат на индивидуалността ви.

Телец

На 17 юли Северният и Южният възел ще преминат към Овен и Везни, поставяйки акцент върху начина, по който се грижите за ума, тялото и душата си. През следващите 18 месеца ще бъдете особено окуражени да прегърнете интроспекцията и самотата в личния си живот. Това може да е момент да дадете начало на интерес или начинание, което ви позволява да се съсредоточите единствено върху себе си, като същевременно поддържате добре регламентиран социален живот в ежедневието си. Като цяло, този цикъл на затъмнение ви учи как да приоритизирате психичното си здраве, дори за някои да изглежда егоистично.

Близнаци

Този месец, докато Северният и Южният възел сменят знаците си, ще започнете да забелязвате значителна промяна в своите приятелства, общност, както и своите индивидуални интереси и творчески начинания. Тази нова глава ви позволява да влезете в лидерска роля в социалния си живот, като същевременно подчертава желанието ви за лична реализация и радостта, която постигате сами. Пригответе се да бъдете заети през следващите 18 месеца, защото заедно с намирането на нови страсти ще създавате нови вълнуващи взаимоотношения, които ви позволяват да се сближавате с хората около себе си.

Рак

Тъй като Северният и Южният възел сменят знаците си този месец, вашата кариера и обществен имидж ще започнат да претърпяват някои промени, заедно с вашия дом и семеен живот. Този сезон ви позволява напълно да поемете контрол във своята професия, така че не забравяйте да се опрете на естественото си желание да поемете водеща роля тук. Въпреки че ново развитие е длъжно да изиска вашето внимание, не забравяйте да не пренебрегвате желанието си за баланс и социална връзка у дома. За да процъфтявате напълно, вашият личен свят трябва да е в ред - така че не забравяйте да култивирате комфортна и безопасна среда, в която да намерите удобство.

Лъв

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни, отбелязвайки началото на ново пътуване към умствено и духовно просветление. През следващите 18 месеца ще се насочите към нови системи от вярвания, като същевременно ще се освободите от стари перспективи или мнения, които може да сте приели заради други хора. Сега откривате собствения си глас, и ще сте склонни да споделите новото си послание с всеки, който желае да ви изслуша.

Дева

Този месец Северният и Южният възел ще поставят акцент върху вашите лични активи, пари и споделени ресурси, като ви призоват да се опрете на нуждата си от независимост в интимните отношения. Сега може да разделяте отговорностите с партньор или да се учите как да оставите другите да ви подкрепят. Въпреки че не сте най-големият фен на приемането на помощ от хората около себе си, този цикъл на затъмнение е напомняне, че ако има някаква подкрепа, няма нищо лошо да я приемете. Това не означава, че сте по-малко способни да се справяте с нещата сами.

Везни

На 17 юли Южният възел ще се премести в първи дом от рождената ви карта, свързан с идентичност и себеизразяване. Междувременно Северният възел се премества в седми дом на взаимоотношенията и партньорствата. Това бележи началото на ключов период за вашите взаимоотношения, но не само с други хора. През следващите няколко месеца ще обмисляте как да подкрепяте не само близките си, но и самите себе си. Вашите взаимоотношения не трябва да изискват да се пренебрегвате. Откривате нови начини да разчитате на себе си, дори когато сте насреща за други хора.

Скорпион

С възлите, сменящи знаците си на 17 юли, започва нов цикъл по отношение на вашите настоящи навици и начини, по които се грижите за себе си. Ще бъдете подканени да направите някои нови динамични промени, отнасящи се до вашето физическо здраве и благополучие, като същевременно дадете приоритет на психичното си здраве. Въпреки че ще бъде лесно да започнете ударно с всички здравословни нововъведения, не забравяйте да не пренебрегвате нуждата си от почивка и възстановяване. Даването на приоритет на вашето психическо благополучие винаги е продуктивно употреба на времето.

Стрелец

Този месец Северният и Южният възел ще сменят знаците, поставяйки по-голям акцент върху вашите страстни занимания, творчески хобита, както и вашите социални кръгове и приятелства. През следващите няколко месеца ще се насочите към дейностите, които ви носят радост, без да са свързани с участие на други хора, като същевременно все още активно търсите връзка със своята общност. Този цикъл на затъмнение ви учи колко е важно да постигате радостта сами, но е важно да намерите начини да споделите тези преживявания с хората около себе си.

Козирог

На 17 юли възлите ще преминат в други знаци, предизвиквайки монументални промени във вашето домакинство и семейство, както и във вашата кариера и обществен имидж. Вие сте склонни да бъдете силно ориентирани към кариерата и докато това сега само ще се засили, вие сте призовани да установите здравословен баланс между обществения и личния си живот. Личните цели и амбиции, които имате по отношение на своето местообитание, изискват вашето внимание, а това вероятно ще изисква установяване на определени граници и на работното място.

Водолей

С изместването на възловата ос този месец вие активно ще търсите повече информация и знания в ежедневието си, както и ще освобождавате всички остарели вярвания, които може да не съответстват напълно на вашето себеизразяване. Вие винаги се стремите да учите нови неща и докато този нов цикъл на затъмнение се разгръща, желанието ви да разширите ума си ще достигне нови вълнуващи дълбочини. Докато сега сте призовани да приемете нови перспективи, не чувствайте необходимост да изоставяте стари философии, освен ако те вече не са в съответствие с това, което сте вие днес.

Риби

На 17 юли Северният и Южният възел ще сменят знаците, поставяйки по-голям акцент върху вашите пари, ресурси, споделени активи и съвместни отговорности. През следващите няколко месеца ще опитате нови вълнуващи начини да отстоявате своята независимост при финансите си, като същевременно обмисляте къде да теглите границата по отношение на това как споделяте притежанията си с другите. Вие сте естествено безкористни, но този период ви позволява да разграничите какво принадлежи единствено и само на вас - и какво не сте длъжни да споделяте с другите.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници