Нова безразборна стрелба в САЩ - четирима са убити, сред тях две деца

Нова безразборна стрелба в САЩ - четирима са убити, сред тях две деца
A A+ A++ A

Четирима души бяха убити и двама бяха ранени при стрелба в понеделник вечерта във Филаделфия, а заподозрян беше задържан, каза полицейският комисар на Филаделфия Даниел Аутлоу на пресконференция късно вечерта.

Заподозреният, мъж, за който се смята, че е на 40 години, не изглежда да има никаква връзка с жертвите, каза Аутлоу, добавяйки, че е имал бронежилетка и полицейски скенер.

Втори човек също е задържан във връзка със стрелбата, каза тя. Не е известно дали този човек е свързан със стрелеца, но полицията смята, че той е отвърнал на стрелеца.

От местопрестъплението бяха открити три оръжия, включително пушка и пистолет, които принадлежаха на заподозрения, каза тя на конференцията.

Възрастта на тримата загинали, всички мъже, варира между 20 и 59 години. Смята се, че четвъртият мъж е на възраст между 16 и 21 години. Двете ранени деца са на две и на 13 години. Те са били в стабилно състояние, каза Outlaw.

Подробностите за огнестрелното насилие на 4 юли бяха оскъдни, но се съобщава, че стрелбата е избухнала в района на Кингсесинг в югозападна Филаделфия, на по-малко от миля (1,5 км) от река Шуйкил, която тече през най-населения град в Пенсилвания.

Видеозапис на WPVI от мястото на стрелбата показва няколко коли на полицейски наряд, паркирани близо до кръстовище, светлини, мигащи в тъмнината, с части от улицата, отцепени с жълта и червена лента за местопрестъплението.

Стрелбата дойде ден след като двама души бяха застреляни и други 28 бяха ранени, около половината от които деца, в градушка от стрелба на парти на открито в квартал в Балтимор, Мериленд. Полицията каза, че все още издирва множество заподозрени за стрелбата.

#Филаделфия #масово убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници