Остава една седмица до Aniventure Comic Con 2023

Остава една седмица до Aniventure Comic Con 2023
A A+ A++ A

Остава едва седмица до най-мащабния фестивал за поп култура у нас, а новините за хилядите фенове не стихват. Aniventure Comic Con ще събере в два вълнуващи дни почитателите на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси и още много. На 8 и 9 юли в Интер Експо Център предстоят всевъзможни забавления, конкурси, турнири и срещи с популярни звезди от България и света.

Сред новообявените имена на Aniventure Comic Con е актьорът Фин Джоунс. Той е познат на публиката от множество успешни продукции, но ролята, която го направи звезда, е тази в сериала „Game of Thrones“. Британският актьор участва в шест сезона от култовата поредица в ролята на сър Лорас Тайрел – един от най-опитните рицари във Вестерос и по-малък брат на Марджарет Taйрел, която по-късно стана кралица на Седемте кралства. Фин спечели също сърцата на феновете на филмовата вселена на Marvel с превъплъщението си в Дани Ранд – експерт по бойни изкуства със способността да борави с мистична сила – „Железния юмрук“. Познаваме го от продукциите Iron Fist („Железният юмрук“), The Defenders („Защитниците“) и Люк Кейдж („Luke Cage“).

На Aniventure Comic Con ще имаме възможността да се срещнем и с един от най-успелите български актьори в международен план. Юлиан Костов има над 35 роли в чуждестранни сериали за Netflix, Amazon Prime, HBO, SKY, ITV, C4, 20th Century Fox и филми със студиа като MGM, Paramount и Universal. Актьорът, познат на публиката от ролята му във хитовия фантастичен сериал на Netflix “Shadow and Bone” (Сянка и кости) ще присъства и в двата фестивални дни и ще стане част от дискусията „От Източна Европа до Холивуд“.

Гостите на фестивала ще могат да се срещнат и с българската актриса Климентина Фърцова, която познаваме от продукции като „Голата истина за група „Жигули“ и сериалите „Белези“, „Войната на Буквите“ и „Вина“.

Любителите на популярната наука и изследването на всевъзможни интересни теми пък Aniventure Comic Con и партньорите от Ratio изненадват с още един интригуващ гост. Саймън Дженър прави Kосмоса по-достъпен. Той работи за издигане на глобалната космическа екосистема чрез уникалната позиция на Axiom Space като единствен доставчик на частни мисии до Международната космическа станция. Саймън има бакалавърска степен по строително инженерство от Университета в Аделаида и магистърска степен по космически изследвания от Международния космически университет. Axiom Space пък разработва и наследник – Axiom Station – постоянна дестинация в ниска околоземна орбита.

Сред вече обявените гости на фестивала са актьорите Том Влашиха, Стефан Капичич, Aфшан Азад и Кристоф Ламбер, илюстраторът Джим Корниш, комикс артистите Yehuda и Maya Devir и още много. Феновете на косплея пък ще посрещнат Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay.

ANIVENTURE COMIC CON 2023 се провежда с генералната подкрепа на А1 България, Coca-Cola, Sprite и Ozone.bg. Генерален медиен партньор е NOVA.

Билети за Aniventure Comic Con 2023 на 8 и 9 юли в Интер Експо Център може да намерите на https://www.comiccon.bg и в мрежата на Eventim.bg и Grabo.bg.

Все още са налични както двудневни билети за целия фестивал, така и специални VIP Meet & Greet пропуски. Повече информация ще откриете на https://comiccon.bg/tickets/

Следете:

https://www.facebook.com/comiccon.bg

https://instagram.com/comiccon.bg?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.tiktok.com/@comicconbg?_t=8be7PNallRi&_r=1

https://www.comiccon.bg

http://aniventure.net/bg/

https://www.facebook.com/nakamabg

https://www.instagram.com/nakamabg/


#Aniventure Comic Con 2023

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници